Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Првото мислење ќе го даам за мојот омилен (фан) клуб Реал Мадрид...
Би сакал да се падне Барса, чим ни тргна веќе против нив барем да ги докрајчиме сезонава.

Мислам дека не треба да се фокусираме и заморуваме кој ќе ни се падне во полуфинале, Реал е екипа која моментално треба а да се фокусира на самата себе и да се надминат тие психолошки бариери. Сите екипи кои можат да се паднат се одлични и имавме шанса покрај Барса со која играме секоја година да играме и со Баерн лани и Дортмунд оваа година и само од нас ќе зависи каков ќе биде исходот. Ако Реал одигра на ниво и како што може тогаш нема од што да стравуваме дали биле Барса, Баерн или Дортмунд.

Ја сакам Барса, а ако ги пројдемо нив со Баерн у финале. Или ќе го пушимо, или ова ќе биде најлезетскиот пат до Ла Децима :)

Ја сакам Барса, а ако ги пројдемо нив со Баерн у финале. Или ќе го пушимо, или ова ќе биде најлезетскиот пат до Ла Децима :)

Kако бе најлезетски? Освен Галатасарај не игравме против слаба екипа, а и Галата не беа толку слаби.

Да не знае некој во колку саат точно е утре извлекувањето?

Kако бе најлезетски? Освен Галатасарај не игравме против слаба екипа, а и Галата не беа толку слаби.
Со ова “најлезетски“ не мислев на најлесен пат, туку да ги испаднеме Барса и да им вратиме на Баерн :)

Ги испаднавме Барса од Супер Купот, ги испаднавме од Копа дел Реј, ги "испаднавме" од Ла Лига (излеговме победници од меѓусебните дуели во лигата).. и уште да ги избациме од ЛШ за да ја памтат сезонава! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom