Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
изгледа прв пат ги гледа реал со бош екипа па се напалил ко дете од 5 години

Мурињо:
"Да бидеме искрени, со оглед на тоа како брани Диего Лопез ќе биде тешко да го тргнам од голот. Не знам како ќе биде до крајот на сезоната, но засега брани одлично. Што се однесува до Касиљас, нема да биде во тимот против Галатасарај, но најверојатно ќе биде на клупата следниот викенд против Леванте!"

и вчера беше перфектен, стварно не знам зошто не го земаат за репрезентација.

Обобо ... што е бе клинци? Коалиција правите тука против мене?:)
Па се собрале Бокици-мокици, барселонаши, јувенташи ... како ли се погодивте само :)

Како и да е, јас кажав како изгледаат работите најреално, и затоа колку ни се шансите за освојување на Лига на Шампиони оваа сезона, БАЗИРАНИ НА ЦЕЛОКУПНАВА СЕЗОНА И МОМЕНТАЛНА ФОРМА НА ЦЕЛ ТИМ А И ПОЕДИНЕЧНО, а и за тоа дека Барса оваа сезона ни се единствени пациенти на кои можеме сериозно да се надеваме на победа и пролаз.

Сега ако не ви се допаѓа тоа, најмалце треба да се одговара со "лечи се" , така бе Бокица?:) Малце домашно воспитање не е на одмет.

Па се собрале Бокици-мокици, барселонаши, јувенташи ... како ли се погодивте само :)

Како и да е, јас кажав како изгледаат работите најреално, и затоа колку ни се шансите за освојување на Лига на Шампиони оваа сезона, БАЗИРАНИ НА ЦЕЛОКУПНАВА СЕЗОНА И МОМЕНТАЛНА ФОРМА НА ЦЕЛ ТИМ А И ПОЕДИНЕЧНО, а и за тоа дека Барса оваа сезона ни се единствени пациенти на кои можеме сериозно да се надеваме на победа и пролаз.

Сега ако не ви се допаѓа тоа, најмалце треба да се одговара со "лечи се" , така бе Бокица?:) Малце домашно воспитање не е на одмет.

Оф сонце мое колку години имаш? Шо и фали на моменталната форма ? Или дека со Сарагоса не тепавме и ајде сега ќе троламе... Резултатите во лигата не се повеќе важни, таму е изгубено се, важно е на другиов фронт, незнам ни како ти се прај муабет за тоа дека не сни можеле да ја тепаме Сарагоса. Сериозно? Неможиме? Значи го тепаме Јунајтед на Олд Трафорд, ја тепаме барса Среде кампот, ама Сарагоса неможиме ... ебате логиката ебате.

Не е салам :D

37032_10151810577292306_588996037_n.jpg

Лечи се :D

Шала на страна,добар фудбалски познаник си....Остај го ти Бокица Мокица,ти завидува тој :icon_lol:

Воопшто не ми е јасно што кур бараат да пишуваат каталонциве во нашиов фан клуб. Само започнувате некој си ретардирани дискусии.

Иначе судија на првиот натпревар ќе биди истиот судија што судеше на Максимир пред една сезона, шизикот што не даде црвен за стартот врз Роналдо.

Гледам по некој фб страни,МОУ и Перез сакале да го вратат Гути тие денови во тимот.. да им давал морална подршка на играчите.да го активирале на 3 месеци...добра резерва..интересно :P

Абе да, ако ја земеш цела сезона, играмо очаен фудбал. Ама на најтешките и најважните утакмици, покажавме карактер и веруј дека ја не би отпишал толку лесно ваков тим.
Знаем што сакаш да кажеш и нема да те нападнем нормално, тоа си е твое мислење :) Ама нека не ти бидат мерило последниве 5-6 кола од Примера, од авион се гледа дека и они више знаат дека е завршено у Примера. Не е како некој горе што кажа дека не сакаат да тепаат, ама утакмиците кои ги изиграа против Барса, Манчестер и уште некоја, се сосема различни од овие во Примера. Не играат со истиот жар, пред све им делуе психата дека трката за титулата е завршена. А ваљда и Мурињо им посочил на тоа да не се трошат, за да не дојде до некоја повреда.
Ќе видиме, допрва не чекаат тешки утакмици, ќе видиме дали сум у право или не.

Лечи се :D

Шала на страна,добар фудбалски познаник си....Остај го ти Бокица Мокица,ти завидува тој :icon_lol:

Лепи :) А што ти навака? Да не го згреши фан клубов нешто? :) Ај еднаш, ај два пати, ама твоево не е на грешка. Те чеша нешто г'зот сезонава а? Па да ти кажам асален секс примивте од нас година/сезонава, па те разбирам до негде што овде ми чмаеш и реплицираш со детски реплики :) Олади малце :)

Бокица и ТетексФан, многу е реално да нема многу замарање и ангажирање околу веќе изгубено првенство. Веќе еднаш тоа го напишав. Ама класата што ја поседуваме треба да е доволна, за една рутинирана победа со боранија тимови како Сарагоса. Воиграноста и подавањата во последната третина е очајна. Роналдо, Озил, ДиМариа ...сите играа. Немам замерки за залагањето, самата хемија е неприсутна. И како што спомнав, Реал сезонава игра ПЕРЕФКТНО само против Барселона.(со моментални блесоци, 0-5 Валенсија и сл против други).Го ценам вашето мислење, ама нит со Манчестер Сити, нит со Борусија, ниту пак со Манчестер Јунајтед не одигравме нешто особено добро. Да не беше црвениот против баш последниве, и нивната несвосјтвена паника по истиот, незнам се како ќе се завршеше за нас. Чисто реален, не субјективен поглед на настаните.

Значи не викам дека сме аутсајдери против Галатасарај, таман работа. Ама негледам како би можел Мурињо да и го промени ликот на оваа екипа со исти играчи за 180 степени во Лига на Шампиони.
Затоа што на шала, што сериозно мислам дека ако поминеме понатаму, во полуфинале најдобро би било Барселона да ни се падне. Против нив играме само со жар, како што они играа против нас во последниве 2-3 сезони и конечно на нивната еднодимензионална и монотона игра им најдовме одлична против игра.

Лепи :) А што ти навака? Да не го згреши фан клубов нешто? :) Ај еднаш, ај два пати, ама твоево не е на грешка. Те чеша нешто г'зот сезонава а? Па да ти кажам асален секс примивте од нас година/сезонава, па те разбирам до негде што овде ми чмаеш и реплицираш со детски реплики :) Олади малце :)
.
Извини...Го згрешив првиот пат,ама после ми дојде интересно со тебе,па може ќе продолжам,не знам,ќе се мислам,не еднаш,двапати,туку појќе...И да,асален секс примивме од вас,затоа боли :( Да си ебиш векот,не оставаш човекот да се радува малце,одма реплицираш за сексот кое го имавте 2 пати во една недела :place:.....
Не,не и не...појќе не ти реплицирам :(

Извини...Го згрешив првиот пат,ама после ми дојде интересно со тебе,па може ќе продолжам,не знам,ќе се мислам,не еднаш,двапати,туку појќе...И да,асален секс примивме од вас,затоа боли :( Да си ебиш векот,не оставаш човекот да се радува малце,одма реплицираш за сексот кое го имавте 2 пати во една недела :place:.....
Не,не и не...појќе не ти реплицирам :(
Не.. шо те заеба, те заеба. Убаво ти рече, те чешка газето. Олади се и иди по фан клубовиве и стави некое лајкче на некој што непредвидел добро стрелец на натпревар, ќе те опушти.

Не.. шо те заеба, те заеба. Убаво ти рече, те чешка газето. Олади се и иди по фан клубовиве и стави некое лајкче на некој што непредвидел добро стрелец на натпревар, ќе те опушти.
Помина 1ви април,ти почна на 2ри ? Немој,ќе ти боли газето цела година.Не мешај се таму кај што не те бери другар....:love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom