Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Missing this old good times![]()
![]()
Макелеле беше најкомплентиот дефанзивец во негово време !Koi se ovie "old good times" , so Solari i Makelele a bez Casillas i Redondo?
--- надополнето: 21 март 2013 во 17:48 ---
Макелеле беше најкомплентиот дефанзивец во негово време !
Дефанзивец во средината т.е деструктивец ми беше зборот се збунав тамам си е на место .Pod pretpostavka da e taka... pa sto ne go stavil bek ili zadnji? Kade na mesto zadnji organizator?
Нешто како Бускетс што е денесМакелеле беше најкомплентиот дефанзивец во негово време !
Не не Бускетс е далеку од тоа , Сонг е подобар од него само што него не му е кројф дедо па да игра прва постава , вака само ќе ја грее клупата и ќе си зема пари .Нешто како Бускетс што е денес![]()
Очигледно тие што зборуваат вака за Бускетс е дека не го познаваат доволно фудбалот. После Меси, Бускетс е најбитниот фудбалер на Барселона во оваа генерација, па после него се Чави и Иниеста. Не за џабе Гвардиола изјави да не беше Бускетс немаше да освојам ни една титула, исто и Дел Боске имаше изјави за него као демек ако сум играч сакам да сум како Бускетс и сеа последнава на вашиот Рамос дека на Реал и треба таков играч... Ама те разбирам, ретко ја гледаш Барса и кога ја гледаш се чудиш шо праат Меси и Иниеста, а не ја забележуваш смиреноста на Буски, дека 95% од топките му се прецизни и дека има најмногу одземени топки...Не не Бускетс е далеку од тоа , Сонг е подобар од него само што него не му е кројф дедо па да игра прва постава , вака само ќе ја грее клупата и ќе си зема пари .
Да, да... затоа е најстандарден играч кај Дел Боске и на 24/25 години има повеќе титули освоено од било кој играч у Реал.^ Само да ре поправам 95% од утакмицата се фрла и глуме, а другите 5 трча по судијата
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
а кога стануваш оти не се расонуваш од сон,па право седнуваш на кајгана на Реал на форумот ....расони се,измиии се,прочисти ги мислите...Очигледно тие што зборуваат вака за Бускетс е дека не го познаваат доволно фудбалот. После Меси, Бускетс е најбитниот фудбалер на Барселона во оваа генерација, па после него се Чави и Иниеста. Не за џабе Гвардиола изјави да не беше Бускетс немаше да освојам ни една титула, исто и Дел Боске имаше изјави за него као демек ако сум играч сакам да сум како Бускетс и сеа последнава на вашиот Рамос дека на Реал и треба таков играч... Ама те разбирам, ретко ја гледаш Барса и кога ја гледаш се чудиш шо праат Меси и Иниеста, а не ја забележуваш смиреноста на Буски, дека 95% од топките му се прецизни и дека има најмногу одземени топки...
абе тапчо,ако Бускетс не игра покрај Чави и Иниеста(кои ги наведуваш како понебитни играчи од него,и до Алонсо во репрезентацијата) ,Бускетс ќе игра во Чезена..или не..таму судиите дозволуват груб фудбал,нема да му успева глумата.....Да, да... затоа е најстандарден играч кај Дел Боске и на 24/25 години има повеќе титули освоено од било кој играч у Реал.