Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
ај ај ај више доста им е за годинава, и со 2 состав ги смеливме :cool: само вака да продужиме до јуни , Vamosss !!!!

со тие 2 состави може и нов дебакл на Реал..е тогај ќе видам со кој морал ќе играт играчите со утд..нека им пласнат 4-5 гола на реал.па нека се слика моу после..и забелешка за Кака...
секојпат добива шанса со ВТОРИОТ ТИМ,не му е овозможено да изигра утакмица со алонсо,роналдо,озил...на голем натпревар..

:cautious:

За мене денеска ПЕПЕ изигра маестрално :D Каква борба човече на цел терен :vozbud:
Мората се гледа дека е неискусен ама добро е детето,ќе зајакне :)

Одлична игра денеска ,само незнам пепе шо играше :D ко втор напаѓач беше од ко излезе Кака :D Очекував нокаут од пепе ама денеска стабилен :)
HALA MADRID

Зборете пак дека Модрич бил промашен трансфер и дека не бил за во Реал. Со Пепе партнер успеа да биде добар на средина, а кога влезе Кедира уште подобар беше. (y)

Јас мислам дека Пепе заврши една од најголемите работи за победата, многу пресечени топки и добри пасови, секако и сите други :)
Како и да е, со голема мотивација влегуваат во вторник :)

Да сум навивач на Барса би ми било срам у мај (евентуално) да кренам титула и да се радувам а конкурентот за титула не сум го тепал за да стигнам до титулата. Ја така мислам.

Додека оние циганине Тито и заменичето им се тренери и со трет состав да им играте ќе ги победите.

Штета да беше помала разликата во Ла Лига со ваквата форма на Барса ќе имавте голема шанса за освојување.

Вака само на едно купче ќе останете. :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom