Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
реално е да одмара играчи..ама педерите ќе играт со прв состав (само Чави нема ради повреда на тетива) и ќе сакат да се реваншират..а и нема да биде добар моралот во тимот со неекој пораз да патуват во УТД..би сакал :
----------------------Lopez-----------------------
--essien--ramos--------varane---arbeloa--

------------modric--------kedira----------------
---Ozil---------------Kaka----------CR---------
-------------------Callehon----------------------
арбелоа и озил би требало да ги одмара, во едно сум 100% сигурен дека Пепе ќе игра а Каљехон би требало да игра ама крило за напред не знам, може и да изненади со Мората :D
за Кедира не сум сигурен некако, највитален играч ни е и премногу ќе фали ако не игра а и позицијата е премногу осетлива, јас би го играл, ама се зависи од физичката подготвеност
никој нема да го погоди составот ама ај да пробаме :D

Lopez
Ramos---Pepe----Varane---Marcelo
Modric----Kedira
Callehon---Kaka---CR7
Benzema

Нема никого да одмара, ќе видите. Ако нешто го боли Моу, тоа е сигурно пораз од Барса. Единствено може да го одмори Кедира, а на негово место да игра Пепе.
Ја прогнозирам вака:​
- Лопез -​
- Арбелоа - Варан - Рамос - Коентрао -​
- Чаби - Кедира/Пепе -​
- Каљехон - Кака/Озил - Роналдо -​
- Бензема -​

Кога веќе е за проба
Диего​
Арбелоа---Варан---Рамос---Марсело​
Пепе​
Кедира-Модриќ​
Кака------------------Роналдо​
Каљехон​
Но по се изгледа ќе има едно теле на теренот :D

Не ми е јасно зошто не би му дал шанса на Мората покрај ваква форма и на двајцата "првокласни напаѓачи"

Нема никого да одмара, ќе видите. Ако нешто го боли Моу, тоа е сигурно пораз од Барса. Единствено може да го одмори Кедира, а на негово место да игра Пепе.
Ја прогнозирам вака:​
- Лопез -​
- Арбелоа - Варан - Рамос - Коентрао -​
- Чаби - Кедира/Пепе -​
- Каљехон - Кака/Озил - Роналдо -​
- Бензема -​
после она лани со Баерн нема шанси

Не ми е јасно зошто не би му дал шанса на Мората покрај ваква форма и на двајцата "првокласни напаѓачи"
Пошто е млад,неискусен и ред други причини поради кои неуспеваат деца од школата на Реал. :свиркам:

марсело нема шанси да го игра..мноооооооогу е спор..ќе не шијат по таа страна ако игра он.и Карваљо е 2 класи подобар од него..јас мислам оти само Алонсо ќе го одмара и евентуално Озил..уште еден дебакл на барса-и утд.сами ќе се откажат :P

марсело нема шанси да го игра..мноооооооогу е спор..ќе не шијат по таа страна ако игра он.и Карваљо е 2 класи подобар од него..јас мислам оти само Алонсо ќе го одмара и евентуално Озил..уште еден дебакл на барса-и утд.сами ќе се откажат :P
Ako се лажиме :icon_lol:

А зошто да игра ЦР? За некој од копилината да го повреди? Многу глуп потег од Моу ако го клај утре..
--- надополнето: 1 март 2013 во 20:09 ---
А зошто да игра ЦР? За некој од копилината да го повреди? Многу глуп потег од Моу ако го клај утре..

инаку во 2013 само еднаш имаме примено повеќе од 1 гол(против Депортиво)
резултат за рескепт знаејќи колку ни е нестабилна одбранава
ова пред све се должи на интегрирањето на Варан во првиот тим, детето е злато вредно

D.Lopez-Arbeloa-Pepe-Ramos-Marcelo-Essien-Modric-Callejon-Kaka-Ronaldo-Benzema

Слушам денеска ќе се играло пријателски натпревар меѓу Реал и Барса :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom