Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не ме заебавајте, со Озил и Кака ќе и праемо пресинг на Барса :facepalm: Едниот со г'зот како удојца, другиот тешка мрза. Видовмо дека лекот за Барса на Ел Класико е длабог пресинг на нивните дефанзивци и дека во таква ситуација многу често ние сме тие кои доминираат на терен, а на играчите на Барса не им се остава да си ја играат нивната игра и да си прават акции на секои 5 минути.
Ди Мариа може по некогаш се понаша како да е ѕвезда, ама е играч кој секогаш остава срце на терен. Може не е во форма како лани, ама не многу, туку ПРЕМНОГУ корисен играч. Трча цела утакмица, прави пресинг, помага во одбрана и сега само поради тоа што Кака им дал гол на последно пласираната екипа у Примера, треба да игра на Ел Класико?
Ќе игра Кака можеби во другото Ел Класико, во Примера, каде што се е решено. Плус Ди Мариа е суспендиран, така да не го очекујте Кака во стартни 11 утре, барем не на местото на еден од најкорисните играчи против Барса.

А чекајте, Ди Мариа нели исто и у купот доби црвен? Одлежа суспензија?

Не се заебавајте бе каков Кака.... Ди Марија е играчот. Иако е 50кг кисело месо... трчи и игра врши пресинг игра одбрана за разлика од некои лингури што му се соиграчи во нападот. Без Ди Марија во тимот не гледам Класико...

Не се заебавајте бе каков Кака.... Ди Марија е играчот. Иако е 50кг кисело месо... трчи и игра врши пресинг игра одбрана за разлика од некои лингури што му се соиграчи во нападот. Без Ди Марија во тимот не гледам Класико...
до толку па и ти нема да гледаш Класико ради Ди Марија :)
утре сигурно ќе игра Ди Марија, во сабота сигурно ќе почне Кака
само ме интересира дали ќе играме лево со Марсело или Коентрао, ако почнеме со Марсело ќе биде супер Алвеш ќе мора поназад да игра и добар е за контри, али тешко у гости да почнеме со него на Олд Трафорд можно е али за утре тешко

Не верувам дека Мурињо би стартувал со Марсело во двата двомечи што ни предстојат. Долго време беше надвор од теренот, не е во форма, така да Коентрао ќе биде стартер. Одличен си е португалецот, малце да се подобри во офанзива и ќе биде супер.

п.с. Месут Озил во последните 4 Класика има 4 асистенции, сите за Роналдо. :cool:

дај бе да поднесеме петиција рамос да го суспендираат уште 2-3 утакмици :D

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
tumblr_mbjd3wEwJU1ry3s91o1_500.png

Ди Марија ако игра со срце на терен таа сезона од кога му покачија договорот,тогаш кога Кака добива шанса игра со црн дроб,срце,панкреас,бели дробови и дијафрагма.....

Стварно ли Ди Марија сакал да си оди од Реал или шпекулации се?

Стварно. Бејл ќе го земеме :свиркам:

Па искачаат дека шпекулации за Ди Марија и Манчестер, баш ради тоа што Бејл иде кај вас 90% а јас играчов го сакав уште додека играше во Бенфика, такви работници обожавам да имаме у екипа :)

А Озил слушам утре летал за Минхен,специјално за него летниов период ќе се отворит во Февруари,а ние утре ќе играме со Модриќ средина,и ќе напрајт тој 3 асистенции за Роналдо,и овај ќе дајт 4 гола:свиркам:

Кога Кака е стартер реал нема изгубено утакмица,немој ди мариа да ми го прајш светски фудбалер ко е теле невидено годинава.
Озил-Кака-ЦР7​
Мората​
То е то шо се бара​

А колку пати било тоа, 5 пати и тоа против бош екипи? Дај бе, немојте со вакви глупости. Еве утре ќе игра Ди Мариа, а следното Ел Класико ќе игра Кака, па спореди ја играта, задачата и функцијата што ќе ја имаат и двајцата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom