Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Интересна комбинација од Мурињо... :)
Нека ги почестат фановите со една петарда во голот на Рајо :)

López, Ramos, Pepe, Varane, Coentrão, Essien, Khedira, Özil, Kaká, Ronaldo i Morata.

7-1 конечен.
Леле леле, лезети е тимов еј :D
И не тупи, какви 7-1. Не за седмицава, туку со Пепе-Варан гол не примамо денеска :D

до кога бе судииве ќе не третираат како селска екипа :facepalm:

Да му ебам копилето кај виде жолт бре слеп судија ццц сега на овој тикваров за глумење ништо не му даде матер му ебам .
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 21:27 ---
Не гледам повеќе ... ти ебам све живо жозе мајмун еден го вадиш детето бре да даде господ инфаркт да те фати глупак смрден ццц:facepalm::facepalm::facepalm:

рамос дефинитивно имат потреба од психијатар,иако имат искуство колку цела наша репрезентација заедно.Ај шо доби црвен,туку и заеба деби на МОрата,на кого ова утакмица моеше да му бидит отскочна даска....Напизден сум до максимум.

Публикава како го пали Пепе, ќе падне крв до крај
Pepe mataloooo

Конечно утакмица каква што чекам цела сезона, игра, шанси, голови...и ете го ретардираниот кој како да е претплатен сезонава за глупости, а не да игра. Колку е тој крив, толку и ова копилево од судија кој да ми е до мене сега би му ги искршил зубите. Толку осет да се нема дека само минута претходно му даде жолт картон, па одма и втор. Абе мамицата у пизда да ти ја изнаебем сељачка!!

Ми се скрши филмов, ми идеше да угасим после црвениот :mad:

Што кур ви е крив Мурињо сеа за глупостиве на Рамос ебате? Па фала богу дека Мората ќе го извади, кој да го вади, Кедира ли?
А моментално Албиол за Рамос е Варан. Преглуп е откако се ошиша. А не се ни замара ко шо глеам. И после некој ќе ми рече Пепе без мозок бил. Тоа само некој неписмен може да го каже, или да не го прати Реал.
А да, сеа ми текна. Судијата е истиот оној шо лани против Виљареал му даде црвен на Озил пошо му се насмеа на судијата кој пред тоа даде црвен на не се сеќавам кој.

рамос дефинитивно имат потреба од психијатар,иако имат искуство колку цела наша репрезентација заедно.Ај шо доби црвен,туку и заеба деби на МОрата,на кого ова утакмица моеше да му бидит отскочна даска....Напизден сум до максимум.

Не е Рамос крив туку судијата е тешка ретарда, дели жолти за секој фаул...некој што не ја гледа ќе отвори резултати и ќе каже па овие се испотепале на теренот. Само на Пити не му даде жолт за дајвинг пошто беше во ала Барса стил а нели они се заштитени со закон. Кој морон од судија еј.

Одличен потег на Мурињо со повлекувањето на Мората надвор од игра, го чува за Ел Класико. (y)

Не е Рамос крив туку судијата е тешка ретарда, дели жолти за секој фаул...некој што не ја гледа ќе отвори резултати и ќе каже па овие се испотепале на теренот. Само на Пити не му даде жолт за дајвинг пошто беше во ала Барса стил а нели они се заштитени со закон. Кој морон од судија еј.
Парадас Ромеро е во прашање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom