Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
И највише што мрзим у ваква утакмица е да го гледам второто полувреме :D Сега ќе има нати го-дај ми го и ќе умрем од досада 45 мин. :D
Да се само-цитирам. Поарно да не го гледав второ :D

4 по ред без примен гол... у 2 со Албиол како стартер... :cautious:

Марка: РЕАЛ МАДРИД ДУРИ 4 НАТПРЕВАРИ БЕЗ ПРИМЕН ГОЛ? МУРИЊО ДАЛИ СИ ТИ НОРМАЛЕН?

кладовме доволно голови вечерва,фала богу и пипа кладе еден,а роналдо можеше да кладе и хет трик,единствено не видов на чие место го кладе мурињо есиен,ама добро е кладовме уште три бода.

кладовме доволно голови вечерва,фала богу и пипа кладе еден,а роналдо можеше да кладе и хет трик,единствено не видов на чие место го кладе мурињо есиен,ама добро е кладовме уште три бода.
Го кладе на местото на Алонсо.

Не сум сигурен дали напаѓачиве беа многу слаби, или Албиол изигра добро? :D
Ама сега сум сигурен за она што го спомнав на полувреме, дека не ни пуштиле снимка од лани, зошто Албиол никад нема изиграно вака :D

Примаме гол го нема стероидашот Карваљо :D
Raul-Albiol-extends-contract-with-Real-Madrid-178943.jpg

--- надополнето: 20 јануари 2013 во 23:25 ---
Варан која елеганција човече :cuc::cuc::cuc:

Колку сакате јадите гомна за Албиол, ама последните утакмици одигра на ниво. За со манчестер би сакал да излезат Рамос Пепе Варан Марсело

Колку сакате јадите гомна за Албиол, ама последните утакмици одигра на ниво. За со манчестер би сакал да излезат Рамос Пепе Варан Марсело
А зошто не Албиол тогаш?

А зошто не Албиол тогаш?
Тоа ти е исто како да ме прашаш зашо сакаш да пиеш коњак а не шток?! И двете се скоро исти ама денеска сакам тоа.
Сакам да го видам Варан како ќе се покаже со манчестер, за Албиол коментирав за последните неколку (дека плукавте погоре по него) :)

На Гаго мајката у пичка клошарска за намерниот крвнички старт врз Алонсо.

А кокошкините очи Солдадо кур да се испуши за едењето гомна што сме ги тепале заради судиите.

А кокошкините очи Солдадо кур да се испуши за едењето гомна што сме ги тепале заради судиите.

Најверојатно ќе дават гратиси за да има публика у среда :D

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Добар е Албиол, али многу е паничар. Во било каква ситуација он ја избацува топката, може донекаде е добра стграна тоа, али може малце посмирен да биде и да ја додаде топката до Алонсо.. можно е контра да произлезе од тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom