- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Да се само-цитирам. Поарно да не го гледав второИ највише што мрзим у ваква утакмица е да го гледам второто полувремеСега ќе има нати го-дај ми го и ќе умрем од досада 45 мин.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се само-цитирам. Поарно да не го гледав второИ највише што мрзим у ваква утакмица е да го гледам второто полувремеСега ќе има нати го-дај ми го и ќе умрем од досада 45 мин.
![]()
Го кладе на местото на Алонсо.кладовме доволно голови вечерва,фала богу и пипа кладе еден,а роналдо можеше да кладе и хет трик,единствено не видов на чие место го кладе мурињо есиен,ама добро е кладовме уште три бода.
Примаме гол го нема стероидашот Карваљо![]()
А зошто не Албиол тогаш?Колку сакате јадите гомна за Албиол, ама последните утакмици одигра на ниво. За со манчестер би сакал да излезат Рамос Пепе Варан Марсело
Тоа ти е исто како да ме прашаш зашо сакаш да пиеш коњак а не шток?! И двете се скоро исти ама денеска сакам тоа.А зошто не Албиол тогаш?
На Гаго мајката у пичка клошарска за намерниот крвнички старт врз Алонсо.
А кокошкините очи Солдадо кур да се испуши за едењето гомна што сме ги тепале заради судиите.
На Гаго мајката у пичка клошарска за намерниот крвнички старт врз Алонсо.
А кокошкините очи Солдадо кур да се испуши за едењето гомна што сме ги тепале заради судиите.