Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Како да не примаме голови кога цела сезона немаме константа одбрана. Се некој се повредува, секоја утакмица со различна 4ка назад искачаме.

Каква завршница има Бензема ауууу :cuc:

Сеуште стоите на мислењето дека Бензема е подобар CF од Игуаин?
--- надополнето: 22 декември 2012 во 21:12 ---
Мурињо пак со старите тактики, угуши ја средината за да неможе да функционираат ни нападот ни одбраната (y)

Што се случи со контри од кој цела европа се плашеше?
Марсело и Игуаин што поскоро да се вратат,телето се подобар е секоја утакмица

Не сум пишал за него, оти многу го обожавате овде.
Кедира дрво едно недрвосано стап исушен катастрофален си денеска еден воздушен дуел не ти успеј, еднаш убо не загради топка, а па во дефанзива катастрофа твој играч ти избега и гол. (И претходната утакмица беше маде голо).

епа то е бе, Кедира, Роналдо и Пепе беа единствените светли точки. Сега и они се вклопија во бездната...

Па добро бе, Есиен игра и десен и лев бек, и стопер. ШТО КУР прават Пепе и Рамос. ОЧАЈНИ на утакмицава, 1000 воспитни би му врзал на Рамос да сум у соблекувална!

Ве измочаа ц ц ц....не сум фан на Реал ама сум на Мурињо и криво ми е на негов тим вака да му се случува...дечкото што ја чекаше за пари се надевам дека ја бранел некако утакмицата.

Перез свесни се!!! Кратење пола од платете, да ви ебем мамицата у пичка манекенска!

Перез свесни се!!! Кратење пола од платете, да ви ебем мамицата у пичка манекенска!

Играчите на Барса се најплатени во светот... и играат ко будали..
------------------

ANIMO REAL !

ANIMO MADRID !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom