Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Бензема и Игуаин задачите им се да шутираат на гол. ДиМарија се дрзнува од време на време ама само кога е во шеснаесетникот со еден играч пред него. Чаби шутира еднаш во 10 утакмици.
Сега ме донесувате во дилема за тоа дали разбирате што е слобода во игра... Расчисти ги тие работи.
Против петокласни екипи на кои да ги пуштиш Кастиља ќе извлечат поволен резултат.
Еве го пушти на претходната против Барса. Зошто тогаш не направи ништо?
Играше повеќе од десетина минути и ако беше како што велиш ти најјакиот играч на Реал, зошто тогаш не го видовме со топката ни еднаш?
За играч од таков калибар како што велиш ти, таква мизерна изведба е далеку од карактеристика која треба да ја поседува.
Роналдо манекенот даде 2 гола и играше со повредено рамо. Зошто најјакиот играч на Реал не даде 2 гола?
Дефанзивните карактеристики на Роналдо се ужасни. Едноставно човекот не го бива во тоа, додуша му засмета на Педро при крајот да не излезе сам на сам со Касиљас.
Кака игра со срце а Роналдо без ? Кој ли тогаш му ја пумпа крвта во телото?
Кака играл со срце, Роналдо манекен. Комедии.![]()
, али брате побрзо од Роналдо се врајча назад и одзема топки барем не е Манекен и игра со срце, не да биди ко јас сум ТОТАЛНО СЛОБОДНИОТ РОНАЛДО. ма немој да ме јебеш.
а ти еден Кака (без навреда за оној што ја освои Златната Топка) што нема истрчано до пред 2 утакмици, за 2 години 10 километри се на се, викаш дека е најдобриот во Реал, дека највише се залагал.
(и да ми го смени/избрише/едитира мислењето модераторот, останувам на истово)