Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Кариера која ја сонува секој фудбалер !

п.с. Голот со фарса финалето на куп сеуште омилен ми е, и сеуште се радвам како да го гледам во живо

101212-2-SOCCER-Ireland-Germany-OB-PI_20121012180420249_660_320.JPG

Ај може ќе почне да игра подобро со новава фризура :D

На Бензема и Игуаин задачите им се да шутираат на гол. ДиМарија се дрзнува од време на време ама само кога е во шеснаесетникот со еден играч пред него. Чаби шутира еднаш во 10 утакмици.
Сега ме донесувате во дилема за тоа дали разбирате што е слобода во игра... Расчисти ги тие работи.
Против петокласни екипи на кои да ги пуштиш Кастиља ќе извлечат поволен резултат.

Еве го пушти на претходната против Барса. Зошто тогаш не направи ништо?
Играше повеќе од десетина минути и ако беше како што велиш ти најјакиот играч на Реал, зошто тогаш не го видовме со топката ни еднаш?
За играч од таков калибар како што велиш ти, таква мизерна изведба е далеку од карактеристика која треба да ја поседува.
Роналдо манекенот даде 2 гола и играше со повредено рамо. Зошто најјакиот играч на Реал не даде 2 гола?
Дефанзивните карактеристики на Роналдо се ужасни. Едноставно човекот не го бива во тоа, додуша му засмета на Педро при крајот да не излезе сам на сам со Касиљас.

Кака игра со срце а Роналдо без ? Кој ли тогаш му ја пумпа крвта во телото :confused: ?

Ди Мариа скоро секоја утакмица го упатува онај негов пласиран центаршут надвор од 16 метри.
Да бидиме Реални, некој од Реал Мадрид фати топка во второто полувреме ? Освен пак че спомнам асистенцијата на Озил и Голот на како да речам повредениот Роналдо?
Јаки муда и сеа повреден беше, а вчера се отепа трчање за Португалија, има некоја вистина или само ситна болка осетил(сите камери кон него) и за тоа треба да го жалиме оти очаен бил во одбрана?
Кака, лани против Ајакс тој и Озил, Роналдо,Бензема,Рамос ја направија најбрзата контра во историјата на фудбалот. Еве ти контра.
А за тебе ако се Депортиво (19години на гости Реал нема победа), Севиља(Го зацицавме од нив), Гетафе(Одвај ги тепавме или како и да беше) се петто класни гадно си се заебал. Како ли го викаат Алкоркон е тој пораз беше од петто класен тим.
Патем немој да ги понижуваш толку другите екипи пошто Мурињо гла неможи годинава да крени од нив, па не некогаш да излези машки и да ја тепа Барса, сите се тие прво лигаши и годинава го зацицува Мурињо од нив со стилче.
Иренче на македонски :)

Патем увидов дека твоите постови му се допаѓаат на лујџето шо порано го бранеа Сахин, а јас фала богу дека бев контра тоа. Таман сте.. Немора да цитираш ми се смачи вејче џабе е муабетов, секако пари не земам од тоа.
ХМ.

Кака играл со срце, Роналдо манекен. Комедии. :pos:

А ти пак ако малце провереше дека Роналдо че потпишува договор со 15мил чиста заработувачка/годишно, а Кака го избркаја сите од клубот и тој пак остана за да му докажи на плачипичките дека можи со сите нови звезди да се натпреварува тогаш че се потсмевнеше повеќе.

^ Да, браво за Кака. Цела година си го лади и си зема по 9 милиончиња. Тешка му е работата, мора да се признае :)

Споредбата на Роналдо за Португалија ти е страшна. Може единствен играч на Реал кој игра под нивото во репрезентацијата отколку во Реал. :facepalm: Woops, I did it again :place:;

Да те резимирам. Роналдо манекенот зема 10 милиони плата и сега сака 15 а ништо не прави. Од друга страна Кака, најјакиот играч на Реал, ги решава сите утакмици со екипи на рангот на Реал како Депортиво, Севиља и Гетафе, зема многу мала плата во Реал во однос на она што го прави, ги има донесено сите титули на Реал, особено лани во Примера кога го носеше цел Реал на грб.
Seems legit.

Обожаваш да ги извртуваш постовите нели ?
Меси беше тој шо Португалија ги однесе до 1/2 на Еуро. :P
Незначи дека ако играта се врти околку Роналдо шо се врти секош дека тој секогаш се има направено, да не заборавиме Ди Мариа зема 5мил, Озил и тој тука ваљда, па тие 2цата го отепаја Роналдо со топки и кој ја направил целата работа? Знам че ми речиш телина се Игуаин и Бенз, нема кој друг да даде освен Роналдо гол али и тие лани дадоа по +20гола. Оти со Севиља, Гетафе не ги реши годинава утакмиците 15 милиони че зема човече единствено појче од него шо че зема е Ето. Секоја чест на Барса шо му дава 6/7 класика со ред голој и шо ги решава тој или Меси:). Али не ми е мене то муабето машкото нека си толчи тоа и му е работа. Муабето ми е како можи толку одеднаш ти да се прајш чор и да викаш дека Кака не е тој стариот кога еве почнувајчи од пријателскиот куп со таму кој беа тие па до Ајакс чоеко изигра многу добро. За разлика од Озил кој премногу уморно и слабо ја почна сезоната(шо до негде јасно ми е му треба одмор на чоеко ланска сезона не го одморија ич, играше Еуро). Затоа го зеде Модрич е сеа дека го зеде џам свитка, одма гласини се слушнаа дека Мурињо е премногу разочаран затоа што неможи да се уигра Модрич со Кедира. А и многу бил слаб во дефанзива(Колку е вистина ова незнам, али јас се согласувам пошто Модрич е трупченце мало).

, али брате побрзо од Роналдо се врајча назад и одзема топки барем не е Манекен и игра со срце, не да биди ко јас сум ТОТАЛНО СЛОБОДНИОТ РОНАЛДО. ма немој да ме јебеш.

Додека ти е времето друже мој, или одлогирај се и не пишувај мислења само набљудувај, или консултирај се со луѓе што имаат струка за такви работи.

Ти ги гледам постовите од почетокот, цело време си контрадикторен, гледаш против сите да идеш и да цепаш нелогички редови од твојата мудрост.

Незнам дали од инат, или стварно имаш потреба од стручни луѓе, ама алал да ти е. Нема пост каде што не си отишол контра, освен ако не се согласува до некаде со твоите постови(ч. ретко). И Адебајор имаше неколку сјајни натпревари по ред, па не го прогласија за најдобар играч, а ти еден Кака (без навреда за оној што ја освои Златната Топка) што нема истрчано до пред 2 утакмици, за 2 години 10 километри се на се, викаш дека е најдобриот во Реал, дека највише се залагал. Роналдо е неспоредливо, играч што највеќе се залага, колку е сменет човекот од детето што дојде од Манчестер.. Порано да, паѓаше се виткаше и се лигавеше.. Сега и со изместено рамо, остана на терен да брка во напад..

а и да , Модриќ/ч? Човекот нема тренирано цело лето, што сакате? Да лета низ терен? Уште време треба и кондиционо, а и со екипата да се вклопи.. Уште не почнал да игра буквано серете.

Смешни ми се постовите твои, ама незнаев дека си до толку и такви глупости да напишеш.

(и да ми го смени/избрише/едитира мислењето модераторот, останувам на истово)

а ти еден Кака (без навреда за оној што ја освои Златната Топка) што нема истрчано до пред 2 утакмици, за 2 години 10 километри се на се, викаш дека е најдобриот во Реал, дека највише се залагал.

(и да ми го смени/избрише/едитира мислењето модераторот, останувам на истово)

Мора да си ти од штабо на РМ штом знајш дека Кака во 2 години има истрчано 10км ваљда не тренира.
Изгледа сум пропуштил да речам дека МОМЕНТАЛНО најдобриот играч во РМ(Кака). Во тоа спајџа во каква форма игра, физички способен, дали му е наштимана ногата за подавање и за голови. Знаеш ако ме прочиташе погоре че речеше океј не прај појче муабет за Роналдо. Че сватеше малце дека има фанови шо преку к му е дојдено од Роналдо пример мене(иако дечкото си ја игра играта на највисоко ниво).
Али пак че речам јас... како тоа сите очорефте и видовте дека Кака моментално е камммен. Од каде, јас морам да се контрам за да ве натерам да сватите дека Кака е подобра опција моментално од Озил и Модрич, а ради инаетот на Мурињо како и вие шо ме убедувате дека Озил и Модрич и Сахин биле подобри од Кака и подобра опција за да се влези во натпревар, е ради тоа.... Моментално момче Реал незнам на која позиција е али знам дека -8 се ваљда со Првиот.

И немој да ме прајчаш многу кај некои си лица океј не ти доликува тоа, пошо ако ти долкува сигурно ги имаш посетено па дај советувај ме.Сите си кажуваме мислење иам право и ЈАС ако сакаш мојш да замижиш јас со Drain си пишувам уште од порано ни оди муабето :).
И да женско си или машко, пошто според никнејмот си женско?

Океј друже не го отекувам појче. Извини.
Со среќа на сите имајте убав живот.
Hala Madrid.

Во фан клубот ништо ново :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom