Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
541355_490149191004914_309965341_n.jpg

DaltonBrothers.jpg

:icon_lol:

^
:love:
Па уште и кога ќе прозбори шпански,совршенство..:cenzura: Што ви требаше сликава да ја ставате :drk:

Абе тој шо најде да збора за Чаби нез треба да опојни супстанции да си. Тој е ДМФ, коси се пред себе и најважното има снајпер во ногата и прегледност на играта како од птичја перспектива, едноставно незаменлив, не за џабе е играч со најголема минутажа, заедно со роналдо и касиљас.

Реал Б се отепа од местење еј :D Е не ко првотимциве ќе се мачат џабе :D

http://www.sportklub.info/blog/el-klasiko-il-nije

Pomislio sam da odem na drugu stranu da gledam drugo poluvreme, pošto sam očekivao napade Barselone. Ali ne, moram da ispoštujem Ronalda. Verujte, on kad se zaleti ka golu, mene je strah, a ne odbranu ili golmana koga želi da savlada. On i Mesi su bez dileme trenutno najbolji na svetu, ali utisak koji se stiče sa terena je – ništa toliko dominantno nije kročilo na fudbalski teren u istoriji sporta.

Oni koji ga ne vole tvrde da je folirant, šminker, maneken. I ako jeste, to je jedan odsto Kristijana Ronalda. Preostalih 99 odsto čine ga najkompletnijim fudbalerom ikada!

:icon_lol:
564086_357283837696886_1891460166_n.jpg

Mesut Özil responded to the criticism he's received in Spain, and said that he has no need to show his worth as a football player. "I don't need them (the critics) to perform well. I don't play football to prove a point to anyone, but because I enjoy it" affirmed Özil in a statement published in today's 'Bild'. On his return to Germany to join his national side, Özil stressed that the criticism leveled at him is unfair, although commented that "you have to get used" to it. "The words that Spanish journalists choose are simply harsh"

Teren je mokar kao da je u toku treći dan „rain delaya“ na Vimbldonu. A pre samo tri sata smo proveravali, trava je bila suva, a kiša nije bila najavljena za narednih nedelju dana. Prskalice su radile, mora lopta brzo da ide, to je Barsin stil.

Sedim u neposrednoj blizini Ikera Kasiljasa. Koliko je posla imao u prvom delu prvog poluvremena, postojala je osnovana sumnja da će da se okrene i da pita šta ima kod mene i kako mi je familija.

Benzema, Ronaldo, trese se mreža, vodi Real. Ne vidim najbolje, daleko sam, ali zato čujem. Tišinu. Kaže Ronaldo „Kalma“ i stvarno je „Kalma“ neviđenih razmera. Tišina je izgleda još tiša kad ćuti 96 hiljada ljudi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom