Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знае да влегува он во офсајдБензема незнаел да влегува во шанси...![]()
мислам дека се суди офсајд тоа, ако мислеше на тоа...Леле судииве комедии![]()
Каков офсајд, играч на Рајо ја додаде накај Бензема.мислам дека се суди офсајд тоа, ако мислеше на тоа...
знам, ама при клизач за да му ја земе топката на играч од Реал, немаше намера да подава некому со што Бензема искористи предност и затоа му досудија офсајд... мислам дека е оправданоКаков офсајд, играч на Рајо ја додаде накај Бензема.
знам, ама при клизач за да му ја земе топката на играч од Реал, немаше намера да подава некому со што Бензема искористи предност и затоа му досудија офсајд... мислам дека е оправдано
Прво и прво фаул досудија, второ со кој памет кратиш чиста шанса за да свирнеш прекршок ?
Не е битно дали е намерно или ненамерно, играч на Рајо а не Ди Мариа ја избил топката. Крај краева ни Ди Мариа немаше намера да ја подава туку да дрибла, така?знам, ама при клизач за да му ја земе топката на играч од Реал, немаше намера да подава некому со што Бензема искористи предност и затоа му досудија офсајд... мислам дека е оправдано