O
ob1
Гостин
Озил најдобар поединец утакмицава? За мене еден од послабите на теренот. Нека почнува Мурињо пак со Лас место Кедира и може и ќе освоиме некој бод.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас тоа викам !!! Барса ни избега 5 бода !!! ете ти ја разликата уште на почеток ! а Моу нека размисли за Озил во среда против барса !KAKA!Ќе го барате дечково
![]()
Не сум голем познавач на шпанскиот фудбал и на реал мадрид и не го гледав овој натпревар, меѓутоа очигледно дека ќе сносите последици се додека моу си ги форсира португалците.
Само Роналдо играше.Не сум голем познавач на шпанскиот фудбал и на реал мадрид и не го гледав овој натпревар, меѓутоа очигледно дека ќе сносите последици се додека моу си ги форсира португалците.
С
Роналдо нема да биде лошо да поседи на клупа 2-3 игри. Јесте да ни е најдобар играч ама моментално само смета на теренот.
Почеток на сезона е да, ама 5 бода разлика уште од старт се многу и тоа како. Ако Барселона не киксне и го тепа Реал на дербито, тоа ќе бидат 8 бода...Почеток на сезона е... 5 бода не се ништо кога има да се играат уште преку 35-40 натпревари ....
не зборам за утакмицава, општо зборам... оваа не ја ни гледавСамо Роналдо играше.