Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Како и да е немаат разлика, Кедира може вода да им носи на Алонсо и Бускетс за фудбалската интелигенција...;)

И мене да ме вклопат во нивната филозофија на игра да се ротирам околу мене со топката и да дадам толку долг пас онколку колку што е доволно да стигне до играчот што е на 2метри од мене и јас ќе сум заебан плус не дајвам.

Различен тип на играчи се Бускец и Кедира. Различни карактеристики имаат и задачи за да бидат споредувани. Едниот е deep-lying playmaker другиот box-to-box midfielder.

Споредбава ко Меси и Роналдо што не се ист тип играчи.

Различен тип на играчи се Бускец и Кедира. Различни карактеристики имаат и задачи за да бидат споредувани. Едниот е deep-lying playmaker другиот box-to-box midfielder.

coming from a Football Manager player? :) Кедира е неприметлив, улогата му е едноставна - запри напад и додај му ја на Алонсо да дистрибуира.. А па Busquets е како пивот, прима топка ја додава и паѓа..

coming from a Football Manager player? :) Кедира е неприметлив, улогата му е едноставна - запри напад и додај му ја на Алонсо да дистрибуира.. А па Busquets е како пивот, прима топка ја додава и паѓа..
Кој црни ФМ :pos:
Така се викаат позициите што ги играат. Како да кажам ко Панчев ли .. везњак, заден везен, фантазер со добра лева нога.

гранеро за буски е кока кола а со кедира не ни помислувам да го споредам

гранеро за буски е кока кола а со кедира не ни помислувам да го споредам
0-0-troll-face-30661362-750-600.png

http://www.marca.com/2012/08/08/futbol/equipos/real_madrid/1344413357.html
Ништо од Модриќ изгледа, новинарите завртеа кон Витсел.
40 милиони :facepalm:, од наредната недела ќе бил играч на Реал.
Помлад од Модрич и поперспективен ! за разлика од Модрич , Витсел сам ја креира играта на Бенфика .. а и сите знаеме како играше Бенфика во претходната сезона .. најголема заслуга за тоа имаше Витсел .. ако го земат ке ми се исполни желбата .. реков јас подобро 40м за Витсел да се дадат отколку за Модрич !
--- надополнето: 8 август 2012 во 13:11 ---
Ве читам за Бускетс што пишувате сите и ви се чудам како го споредувате со Кедира... да не му беше Кројф дедо на Бускетс ке видевте дали ке беше во прва постава !

Izuzetna nam je čast da Vas obavestimo da će naš SK Prime, ovom prenosom večeras, zvanično postati dostupan u svih 6 zemalja bivše Jugoslavije.

Помлад од Модрич и поперспективен ! за разлика од Модрич , Витсел сам ја креира играта на Бенфика .. а и сите знаеме како играше Бенфика во претходната сезона .. најголема заслуга за тоа имаше Витсел .. ако го земат ке ми се исполни желбата .. реков јас подобро 40м за Витсел да се дадат отколку за Модрич !
!

а !? :eek:

Како бе Витсел сам креирал !? Витсел не ни игра на таа позиција ко прво. Модриќ не креирал сам !? Кој му помагаше у тоа !? Паркер, Сандро... !? Од кај ги вадите ваквите ставови бе луѓе, сте ги глеале екипиве или !?

Ако за Лука не вреди да се дадат 40, ондак за Витсел не вредат ни 5...

Витсел,ништо по друг тип на играч од Кедира.Иста висина,иста градба.....ни покреативен,ни побрз,ни поцврст.......само еден голем вишок ако дојде.

а !? :eek:

Како бе Витсел сам креирал !? Витсел не ни игра на таа позиција ко прво. Модриќ не креирал сам !? Кој му помагаше у тоа !? Паркер, Сандро... !? Од кај ги вадите ваквите ставови бе луѓе, сте ги глеале екипиве или !?

Ако за Лука не вреди да се дадат 40, ондак за Витсел не вредат ни 5...
Седи таму кој модрич бе 40м за играч како модрич не вреди да се дадат плус во тотенхем го има бејл и ВДВ во средината плус паркер кој е дефанзивен во средината ! видија играта на тотенхем кој игра преку крила почесто преку бејл и ленон , и видија играта на бенфика дали е таква .. витсел на години од модрич ке биде поголема звезда ! гледај го и во белгиска репрезентација што прави со Хазард и Фелаини !

^ За кој ќе треба сигурно да се доплати...абе нека ида у пм!

Ќе видиме. Јас мислам дека ќе ја направат достапна на Балканов и се со план на Прајм да ја пренесуваат Ла Лига. Вака сеа на Спорт Клуб и Спорт Клуб+ да пренесуваат програмата ќе му дојде пренатрупана, мое мислење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom