Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Некои стварно бесмислени потези од Мурињо.Зошто уопште го земаше Сахин лани кога цела сезона не му даде ни две утакмици цели шанса да се покаже,какви црни позајмици,мислам дека на Сахин треба да му се даде шанса и Величенствениот во него ќе проработи

Ау тој Босингва еден центар шут не знае да погоди, за втор добар е Лас, Арбелоа FTW.:icon_lol:

:cool:

396574_410407815663410_2102804674_n.jpg

пишав веќе 6 пати бе :X3:

мора еден од Сахин, Кака или Гранеро да замине за да дојде Модриќ, еве штом уште не е официјализирано а ваљда е готова работата со Лука, се чека некој од овие да замине. Од клубот сакаат да го дадат Сахин, но Мурињо не сака да го пушти.
Кака, ако јас се прашувам. За таа плата што ја зема, не ги прикажува игрите што се очекуваат. Причини мичини не ме интересираат.

До крајот на оваа недела т.е до почетокот на припремите ако не го донесат Модрич, нема никогаш да го донесат, затоа што Мурињо така сака, исто како и минатото лето. Перез во овој маднат, посебно откога е Мурињо тренер докажа дека никој нема да го уценува, а мислам дека цела оваа работа околу Модрич трае сеуште само поради претседателот на Тотенхем кој сака да извлече што е можно повеќе пари од него.. Покрај тоа, не верувам дека и Перез е многу расположен за долги преговори, да не заборавиме дека пред некое време почина неговата жена, и во последно време и не е многу инволвиран со случувањата во клубот.

Па и да не го донесат голема работа. Ништо не губиме со неговото не доаѓање. Едниставно останува истиот играчки кадар кој доминираше лани во лигата а испаднаа на несреќен начин во полуфинале во ЛШ.

Јас или сум ќорав или ништо нема на страната :pos:

^да стварно и јас неможам ништо да најдам ни на официјалната ни на марка или ас

Абиати
Абате - Деде - Мекцес- Коларов
Монтоливо - ЧабиАлонсо - Боатенг
Кака
Пато - Џеко​
Прв болд :pos:
Втор болд камо среќа да им вратиме што ни дадоа покварена роба со пројден рок​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom