Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
^ знам де дека е така, но викам дека овие од федерацијата немаат смисла. :D

пази сеа, лигата почнува на 18ти август, а после тоа играме Суперкуп, па трофеј Бернабе у септмеври (!)... штом почнува лига откажи пријателските... :rolleyes:

еве го целиот распоред http://www.futbolme.com/com/index_torneo.asp

Ај се кладиме дека прво коло пак ке се одложи :D

https://www.bwin.com/hr/nogomet

Ај поправете ме ако грешам,ја видов кладбата со Реал подоле
Hoće li Real Madrid osvojiti barem jedan naslov (Liga BBVA, Copa del Rey i Liga prvaka)?

За да е 151,а за да освои двојна круна 1,18.Нема логика мислам али оваа горнава јас ја сфатив дека Реал треба да осови што било за да биде кладбата фатена.

^ Да, ама колку од нив ќе одат на СпортКлуб и СпортКлуб+ е прашање. Нека ги даваат Реал и Барса нонстоп на овие два канала, па за другите ме заболе.
Ова го зборим зошто знаете и самите дека доста често натпреварите од Премиер Лига (на кои играа фаворитите Јунајтед, Челзи, Сити итн.), често ги даваа на СпортКлуб прајм и останатите. Се надевам дека нема да биде ист случајот и со Примера.

Ова со фаворитите од Премиер се дешаваше да ги даваат на тие другите канали пошто они многу често играат сите у исто време, и мора некој да оди на СКпрајм. Во Шпанија ваљда нема да има потреба од такво нешто оти Реал и Барселона скоро секогаш играат у различни термини од останатите.

Абе можда ќе ги даваат сите да, али на прајм, 3,4,5 каналите, оние кои ги нема во Македонија.

На СК и СК+ ќе ги даваат оние кои се играат у вечерен термин, оти тие од 12, 14, 16 и 17h се поклопуваат со термините од Премиер Лига, па не верувам дека ќе даваат Примера место ПЛ.

Така да пак ќе ги глеаме само Реал и Барса, едино што сега ќе го нема ретардираното коментирање од Алфа. :)

Ова со фаворитите од Премиер се дешаваше да ги даваат на тие другите канали пошто они многу често играат сите у исто време, и мора некој да оди на СКпрајм. Во Шпанија ваљда нема да има потреба од такво нешто оти Реал и Барселона скоро секогаш играат у различни термини од останатите.
Абе точно дека најчесто играа у ист термин па затоа одеа на другите канали, ама работава е што кога играа на пример од 4 саат, ретко ги даваа фаворитите на СК и СК+. На овие канали даваа утакмици како Вулверхемтон - Болтон и слични, а фаворитите одеа на Прајм и остали. Ваљда ова го прават со цел да им бидат гледани и останатите канали, ама ние овде ги немаме.
Затоа викам, дај Боже да не се глупираат исто и со Примера па да испадне на крај да гледаме на стримови :)

И вие па кур вие, демек освен Реал и Барса толку ви е интересна Примерата.:D Фала богу не зависам од Спорт Клуб...:)

Тоа ми е зборот и мене.. Нас најмногу ни е битно да ги даваат Реал и Барселона, и дербињата од типот на Валенсија - Атлетико Мадрид и слично. А пошто овие утакмици одат најчесто во вечерните термини и не се поклапаат едни со други, не верувам да има проблем со пренос на СК или СК+.

Еве добар клип, со движењето на Лука, со асистенции, голови, пасови и дефанзива. Прекрасно движење има, потсеќа на Озил. Погледнете 3:02 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom