Фан Клуб: Реал Мадрид

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ знам де дека е така, но викам дека овие од федерацијата немаат смисла. :D

пази сеа, лигата почнува на 18ти август, а после тоа играме Суперкуп, па трофеј Бернабе у септмеври (!)... штом почнува лига откажи пријателските... :rolleyes:

еве го целиот распоред http://www.futbolme.com/com/index_torneo.asp

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ај се кладиме дека прво коло пак ке се одложи :D

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
https://www.bwin.com/hr/nogomet

Ај поправете ме ако грешам,ја видов кладбата со Реал подоле
Hoće li Real Madrid osvojiti barem jedan naslov (Liga BBVA, Copa del Rey i Liga prvaka)?

За да е 151,а за да освои двојна круна 1,18.Нема логика мислам али оваа горнава јас ја сфатив дека Реал треба да осови што било за да биде кладбата фатена.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Да, ама колку од нив ќе одат на СпортКлуб и СпортКлуб+ е прашање. Нека ги даваат Реал и Барса нонстоп на овие два канала, па за другите ме заболе.
Ова го зборим зошто знаете и самите дека доста често натпреварите од Премиер Лига (на кои играа фаворитите Јунајтед, Челзи, Сити итн.), често ги даваа на СпортКлуб прајм и останатите. Се надевам дека нема да биде ист случајот и со Примера.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Ова со фаворитите од Премиер се дешаваше да ги даваат на тие другите канали пошто они многу често играат сите у исто време, и мора некој да оди на СКпрајм. Во Шпанија ваљда нема да има потреба од такво нешто оти Реал и Барселона скоро секогаш играат у различни термини од останатите.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Абе можда ќе ги даваат сите да, али на прајм, 3,4,5 каналите, оние кои ги нема во Македонија.

На СК и СК+ ќе ги даваат оние кои се играат у вечерен термин, оти тие од 12, 14, 16 и 17h се поклопуваат со термините од Премиер Лига, па не верувам дека ќе даваат Примера место ПЛ.

Така да пак ќе ги глеаме само Реал и Барса, едино што сега ќе го нема ретардираното коментирање од Алфа. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ова со фаворитите од Премиер се дешаваше да ги даваат на тие другите канали пошто они многу често играат сите у исто време, и мора некој да оди на СКпрајм. Во Шпанија ваљда нема да има потреба од такво нешто оти Реал и Барселона скоро секогаш играат у различни термини од останатите.
Абе точно дека најчесто играа у ист термин па затоа одеа на другите канали, ама работава е што кога играа на пример од 4 саат, ретко ги даваа фаворитите на СК и СК+. На овие канали даваа утакмици како Вулверхемтон - Болтон и слични, а фаворитите одеа на Прајм и остали. Ваљда ова го прават со цел да им бидат гледани и останатите канали, ама ние овде ги немаме.
Затоа викам, дај Боже да не се глупираат исто и со Примера па да испадне на крај да гледаме на стримови :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
И вие па кур вие, демек освен Реал и Барса толку ви е интересна Примерата.:D Фала богу не зависам од Спорт Клуб...:)

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Тоа ми е зборот и мене.. Нас најмногу ни е битно да ги даваат Реал и Барселона, и дербињата од типот на Валенсија - Атлетико Мадрид и слично. А пошто овие утакмици одат најчесто во вечерните термини и не се поклапаат едни со други, не верувам да има проблем со пренос на СК или СК+.

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37

Еве добар клип, со движењето на Лука, со асистенции, голови, пасови и дефанзива. Прекрасно движење има, потсеќа на Озил. Погледнете 3:02 :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Нема потреба да постирате клипови,го знаеме сите какво играчиште е гетта(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom