Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не е Кирилица алоо не е Србин, ти кажав како е Luka Modric, Ч се слуша и при изговор така и го изговараат Хрватите. Сега ние и Ч и Ќ да пишиме по наше не е грешка, но по правило имињата не се менуваат. Не ме учи мене правопис...
Лука Модриќ....... Luka ModriĆ, не Luka ModriČ

Ќ е транскрипцијата на македонски, остајте во други држави како ги транскрибираат и изговараат.

Тепајте со Ч бе, да ве разбери прилепчанец :)

Дали е Модриќ или Модрич заебете. Видете какво играчиште ке добиеме. Вака го немам чекано ни Кристијано. Едвај чекам да дојде.

Што ме нервираат ваквите видеа........на играч кој дава 15 гола у 100 и кусур настапи цело видео му ги покажуваат головите.На играч што ја диктира играта и има одличен пас и знае да ја задржи топката му ги даваат шутевите кон гол и головите......

Што ме нервираат ваквите видеа........на играч кој дава 15 гола у 100 и кусур настапи цело видео му ги покажуваат головите.На играч што ја диктира играта и има одличен пас и знае да ја задржи топката му ги даваат шутевите кон гол и головите......

го знаеме ние тоа, не се секирај! :D

го знаеме ние тоа, не се секирај! :D
Знам дека знаете,него ги коментирам видеата.......многу ме пиздат такви видеа.Или кога ќе побарам некоја снимка од разбивач на игра или дефанзивец и ми даваат голови од корнер со глава што ги давале или некоја одбиена топка у гужва што ја бутнале во гол......

Знам дека знаете,него ги коментирам видеата.......многу ме пиздат такви видеа.Или кога ќе побарам некоја снимка од разбивач на игра или дефанзивец и ми даваат голови од корнер со глава што ги давале или некоја одбиена топка у гужва што ја бутнале во гол......

те разбирам, затоа и мразам да глеам јутјуб видеа како „доказ“ за играчот. :)

153.jpg

Like a boss !!! :cool:
http://www.youtube.com/watch?v=IhuqIaJk1RU

:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Хофенхајм со нова понуда од 8 милиони за Хоселу. (5 милиони беа одбиени)
Хуанфран во Бетис за 1 милион. (според Ас)
Карвахал во Баер Леверкузен...
Кастиља назад во Сегунда Б наредна сезона.+ Мората во прв тим, а Хесе после европсково за млади сигурно ќе се продаде и тој, одлично игра...

Gotovo e so Modric, za brzo vreme bi trebalo da bide official.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom