Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Несфаќам да се продава Лас и да се купува деструктивец, Лас ти игра и десен бек по потреба. Ама и тој сам си го бара, иди играј Фенербахче ебати глупиот, апла за платата му е изгледа.
Друго наведено све во аут, за Алтинтоп ми е малце жал.

Пред едно 2-3 недели Перез имал состанок со родителите на Лукас и неговиот агент во Мадрид и се спекулираше дека ќе дојде на лето во РМ.
Иначе требало да прочиташ барем некоја страна назад.
Се си мислам дека овие страниве на ФБ од фан клубот влечат информации :pos:

ич, ама ич не ги сакам овие „новиве Роналдовци и Ривалдовци“... :rolleyes:
Ретко се погаѓа некој добар и тој се погоди во Атлетико, Кун. Како ни се падна нас Гаго и Робињо жити се упм :D
--- надополнето: 27 април 2012 во 21:14 ---
AS веќе го спомнува Кун, најголема желба на Мур, а прочитав и за Хави Мартинез. добар играч ама ги имаме премногу на таа позиција.

Ретко се погаѓа некој добар и тој се погоди во Атлетико, Кун. Како ни се падна нас Гаго и Робињо жити се упм :D
--- надополнето: 27 април 2012 во 21:14 ---
AS веќе го спомнува Кун, најголема желба на Мур, а прочитав и за Хави Мартинез. добар играч ама ги имаме премногу на таа позиција.

абе океј, тој е од оние ко нашиве, прво дојдоа у Европа па се прославија. Овие сега уште у бразилско првенство се шалтаат, а ги прават у п... м... дека се...

Canales повторно ги скинал лигаментите, уште 6 месеци аут..

Лоши вести од Валенсија.....Каналес одново 6 месеци надвор од терените поради повреда !!

Серхио Каналес, кој пред некое време се врати од тешка повреда, на синоќешниот натпревар со Атлетико, ја обнови истата. Позајмениот играч на Реал во Валенсија одново ги скина лигаментите на десната нога, со што докторите му најавија нови 6 месеци пауза.

Незнам, мене овај Лукас Моура ми изгледа како страшно добар техничар, интелегентен, стартен, одлично би се вклопил во нашата игра па можи и на местото на Кака, мх мх мераци. А стварно пред да прочитам дека го споредуваат со Роналдо, и мене прво на ум ми дојде дека стварно има некои потези и движења како него. Лукас Моура -- (y)

ме потсетија овие мечеви на тоа што се случуваше пред 10 години Мадрид и Баерн во епска пресметска само тоа што ми пречеше беше константното глумење од нашиве и псебно од играчот кој е симбол на овој Мадрид(Роналдо) кога ќе ми текне какви господини имавме тогаш Јеро, Раул, Зидан.. те оставаа без зборови со своите мајстории и пред се однесување
п.с. за ова инаку се имам согласено со многу другари претходно фудбалот беше многу поинтересен без фејсбуци и форуми пред се имаше повеќе ПОЧИТ спрема другите сега сакале или не сите се спуштаме на неколку нивоа подолу од нашите интелектуално можности

Убаво си зборев јас минатот лето да се доведе Мело. А не сега некој си Лукас-Мукас нов Ривалдо за 50милиони. Ама кој ме слуша мене..... :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom