Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Несфаќам да се продава Лас и да се купува деструктивец, Лас ти игра и десен бек по потреба. Ама и тој сам си го бара, иди играј Фенербахче ебати глупиот, апла за платата му е изгледа.
Друго наведено све во аут, за Алтинтоп ми е малце жал.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.901
Поени од реакции
30.824
Пред едно 2-3 недели Перез имал состанок со родителите на Лукас и неговиот агент во Мадрид и се спекулираше дека ќе дојде на лето во РМ.
Иначе требало да прочиташ барем некоја страна назад.
Се си мислам дека овие страниве на ФБ од фан клубот влечат информации :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
ич, ама ич не ги сакам овие „новиве Роналдовци и Ривалдовци“... :rolleyes:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
ич, ама ич не ги сакам овие „новиве Роналдовци и Ривалдовци“... :rolleyes:
Ретко се погаѓа некој добар и тој се погоди во Атлетико, Кун. Како ни се падна нас Гаго и Робињо жити се упм :D
--- надополнето: 27 април 2012 во 21:14 ---
AS веќе го спомнува Кун, најголема желба на Мур, а прочитав и за Хави Мартинез. добар играч ама ги имаме премногу на таа позиција.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ретко се погаѓа некој добар и тој се погоди во Атлетико, Кун. Како ни се падна нас Гаго и Робињо жити се упм :D
--- надополнето: 27 април 2012 во 21:14 ---
AS веќе го спомнува Кун, најголема желба на Мур, а прочитав и за Хави Мартинез. добар играч ама ги имаме премногу на таа позиција.
абе океј, тој е од оние ко нашиве, прво дојдоа у Европа па се прославија. Овие сега уште у бразилско првенство се шалтаат, а ги прават у п... м... дека се...

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Canales повторно ги скинал лигаментите, уште 6 месеци аут..

Лоши вести од Валенсија.....Каналес одново 6 месеци надвор од терените поради повреда !!

Серхио Каналес, кој пред некое време се врати од тешка повреда, на синоќешниот натпревар со Атлетико, ја обнови истата. Позајмениот играч на Реал во Валенсија одново ги скина лигаментите на десната нога, со што докторите му најавија нови 6 месеци пауза.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Жал ми е за овој Каналес. Цела година повреден а толку нема изиграно во неговата професионална кариера.

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Незнам, мене овај Лукас Моура ми изгледа како страшно добар техничар, интелегентен, стартен, одлично би се вклопил во нашата игра па можи и на местото на Кака, мх мх мераци. А стварно пред да прочитам дека го споредуваат со Роналдо, и мене прво на ум ми дојде дека стварно има некои потези и движења како него. Лукас Моура -- (y)

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
ме потсетија овие мечеви на тоа што се случуваше пред 10 години Мадрид и Баерн во епска пресметска само тоа што ми пречеше беше константното глумење од нашиве и псебно од играчот кој е симбол на овој Мадрид(Роналдо) кога ќе ми текне какви господини имавме тогаш Јеро, Раул, Зидан.. те оставаа без зборови со своите мајстории и пред се однесување
п.с. за ова инаку се имам согласено со многу другари претходно фудбалот беше многу поинтересен без фејсбуци и форуми пред се имаше повеќе ПОЧИТ спрема другите сега сакале или не сите се спуштаме на неколку нивоа подолу од нашите интелектуално можности

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Убаво си зборев јас минатот лето да се доведе Мело. А не сега некој си Лукас-Мукас нов Ривалдо за 50милиони. Ама кој ме слуша мене..... :свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom