Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Шо ќе се деси ако не успеат да донесат јак напаѓач а Пипа замине. ќе биде смеење, незнам освен Кун кој им е на мета друг?
Еден што воопшто не сакам да дојде - Тевез (n)... имаше и за него шпекулации а секако ќе заминува од Сити
... а за десен бек не е лошо пак на шопинг во Ливерпул :D, а доколку Кака замине не е лошо Кристијан Ериксен од Ајакс

Игуаин сам искажува незадоволство, не дека управата сака да го продаде, особено не Мурињо. Али ако му прекурчи овој...

А незнам од кај тоа незадоволство кај овој и кај Лассналдо кога имаат речиси исто изиграно колку Бензема/Кедира. :cautious:

да си ги земеме летово Мика Ричардс и Лавеци и сум сигурен дека догодина ќе ни нема рамен

^^Незадоволство од седење на клупа на важни утакмици. Срамота беше што на последниве 3 најзначајни утакмици сезонава на ни една не стартуваше, а богами така беше и низ цела сезона. Сигурно тоа не му се свиѓа на Игуаин и 100% на крај на сезонава ќе направат озбилен муабет со Мурињо на оваа тема. Најмалку сакам да си замине еден од моите омилени играчи али ми изгледа како се поверојатна варијанта со оглед на ситацијата. Клубот нама шанси да сака да го продаде, прашање е колку он има сила да издржи уште една сезона да му биде замена на телето знаејќи дека секаде на друго место еќе биде стандарден првотимец.

Се прашуем како уште не ги научивте медиумиве, дека а доаѓа крај на сезона одма се врта 300 шпекулацие дека некој ќе иде. Какво продавање на Игуаин, само мрднат може тоа да го напрае :) Искулирајте, Вермален и еден играч за врска со поголема доза на креативност од Кедира и тоа е се народе :D

Со раул направивме голема грешка што го продадовме , да не ја повториме истата грешка со игуаин !

годинава беше за да се крене самодовербата лево десно :D од наредната година и наредните барем додека е жозе нема глава да кренат џуџињава ќе има уште многу газења во тоа сум уверен

575325_378441728875062_183514211701149_1242679_1137909788_n.jpg

13356406189095.jpg

Раул се раздели од навивачите на Шалке.
Денес беше неговиот последен натпревар во плаво-белиот дрес, во победата од 4-0 Раул помогна со 1 гол, гол со кој дојде до бројката од 40 голови во дресот на Шалке.

ПС Можеш и за Барса да играш и пак ќе ми бидеш омилен играч :cuc:

Mozda ne preteruva, i Ronaldo igrase za Real na vremeto, pa i se izjasnuva ko Merengues a go cenam poveke od site. Ima nekoi legendi sto ednostavno e nevozmozno da gi mrazis
Колку играл бе Роналдо за Барса? Една година. За толку кратко време легенда не се станува..

Колку играл бе Роналдо за Барса? Една година. За толку кратко време легенда не се станува..

Ne mislev na toa legenda na nekoj klub, legenda na fudbalot voopsto. I Figo ne igrase koj znae kolku u Barca, pa sea e najomrazen kaj fanovite na Barca.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom