Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рамос праи фаули какви што има и од Пепе секоја утакмица.Чекај, ти се заебаваш со мене или ми се чини?
Дечко, секоја утакмица гледамо по некој фајтерски старт на Пепе. Ова за тепачката, незнам за која ми збориш ама ваљда е за утакмицата против Гетафе пред неколку године. Не, не сум сконцентриран само на тој случај, ја го пратим Реал секоја утакмица и го следим секој потег на Пепе и не сакам да се праем слеп пред некој очигледни работе. А тиа са дека секоја утакмица Пепе има барем по еден старт со отворен ѓон врз противнички играч, или па газење на негова нога. Не викам ја дека го прае тоа намерно, ама треба малку да се прибере. Викаш не е ова балет. Точно, ама не е ни карате, ни кик-бокс ни па некој друг таков сличен спорт. ФУДБАЛ Е! Неговите квалитети не ги оспоруем у никој случај. Ама да ми речеш дека Пепе е еден обичен играч кој ретко прае некакви глупи кунг-фу потези, мора да си крајно несериозен и ни малку реален.
Рамос игра нешто погрубо последниве натпревари, а тоа е пред се од нервоза зошто формата му е во надолна линија. Иначе не е толку груб.Рамос праи фаули какви што има и од Пепе секоја утакмица.
И Рамос со Барса лани се пушти у огин ги разбутка и размава Пујол Чави Иниеста и компанија ? И наеднаш спласна бидејки ја нема репутацијата на Пепе и ги нема ниеднаш рашутирано асално за после секоја утакмица да го обвинуваат за атентати.
Погледни што му прават на Роналдо секоја втора утакмица, го кршат го млатат, сите се бунат и накрај медиумите ја спласнуваат таа тема...познато ти е некое има што го гази влече тегне и турка Роналдо ?Ама Пепе има таква репутација баш поради таа утакмица пред неколку години.
Друго пријателе, кој рече дека е обичен играч и ретко праел такви потези?
Убо кажано машко, така е !Да ви кажам јас неколку зборови за Пепе. Пепе е еден од најверните,најголемите борци кои играле за Реал Мадрид.
После инцидентот со Каскеро Пепе стекна репутација на UFC фајтер,сељак,насилник и дека треба да му се забрани да игра фудбал. За секој негов старт веднаш креваат голема врева. Освен газењето на Каскеро и Фродо не се сеќавам да има направено некоја голема глупост. После сезоната 2008 он е посмирен и гине на терен за тимот. Незнам како неможите тоа да го видите.
Кој несака да го гледа Пепе и неговата "грубост" слободно нека се префрли на балет.
![]()
Е ова сакам да го кажем од прееска, посебно тоа болдираното. Ама очигледно некој не разбира или не сака да разбере.Што е психопат психопат е,тука нема збор,по погледот му се познава дека е тотално луд.
Додека за неговата игра,све е во ред,ама многу ПРЕТЕРУВА со тие нечисти (од груб фаул и нечист има разлика)фаулови.
Од утакмицата со барса навака почна да ме нервира и мене.Кај помина добро без казна,уште има образ да се буни на секоја судиска одлука,ама баш на секоја,почна нешто да изведува да глуми,он тоа што го прави не е во ред,незнам што се буните,голем кур ако го бацил амбленот,кога пред тоа го ПОСРАМОТИЛ со таа негова игра.
Не важи тоа само за него,истото почна и Серџо да го прави,мора да се средат и двајцата,ќе биде најдобро за Реал тогаш.Не само што си ја нарушуваат својата репутација,туку и репутацијата на амблемот што го бакнуваат.