Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе, една лоша утакмица и го отпишавте чуекот. Чекајте, утакмицата со Рајо беше тешка, шансите на една рака можеш да ги изброеш, така да и Игуаин неможеше да покаже што знае и умее. Игуаин е таков играч што му е потребна една шанса (и он има право да заебе некоаш, не е машина), знае да влезе во гол шанса и многу често добро се отвораше последниве дуели, ама не му даваа топки. Бш сега со Рајо имаше една шанса кога Роналдо влезе во средина и место да го проигра Игуаин кој одлично се уфрли, тој шутна од 30 метри. Чекајте, ќе распали наредна утакмица. Единствено што ме нервира кај него е што некогаш знае да биде премногу себичен.
Само 3 кикса во Примера, па може некоаш да се случи и да имаат слаб ден и затоа не ги кривим, не се роботи мајку му стара. Уживајте, ваквите утакмици увек биле тешки ама во тоа се гледа големината на еден тим, на ваквите утакмици губевме титула последниве 3 сезони, сега нема кикс и титулата е најверојатно наша.

Да бидеме објективни тежок беше дуелот со Рајо, влеговме во малку шанси, белким на Бернабе ќе му се подигне моралот на повисоко ниво и ќе ги демантира сите.

ПС Можеби си има проблеми у љубовта :pos:
Ах таа љубоф :P
Пипа дефинитивно имат психички проблем.Ако напрајт еден добар стар на почеток,ќе бидит најдобар одземач на топки.Ако Влезит во една шанса на почетокот,цела утакмица ќе е најголема опасност.Ако дајт од првата шанса пак гол,хет трик не му ѓинит.Ама ако почнит лошо утакмица ко вчера,е не барај го дур не е сменет.Не вршит пресинг...значит неморат да дајт гол,нека трчат,нека се враќат назад.Али мн брзо се демотивирвит....То прашање ко ќе го решит, ќе ги добиват сите пофалби и заслуги.И не е плукањето само една лоша утакмица,туку скоро од Декември навака,пак е некако паднат.И воопшто не требит да се пљукат....зато шо денешниоф фудбал е атомски,тотален,кај шо мн работи ,освен теренот,соиграчите и треенот вљијает на твојата форма.Само со подршка од клубот,и од соиграчите...а најмногу самоподдршка,ќе се вратит на старите патеки :)

431637_306701726059829_143619269034743_864142_143431383_n.jpg
nU40f.jpg
само да се надоврзам:
http://i.imgur.com/lFGuq.gif :tapp:

Се додека не престане да се понаша како дивјак на терен, нема да го поштуем па ако сака и уште 100 пута нека напрае ваков гест. Едноставно мрзим вакви играчи а посебно кога играат во клуб за кој навивам.

Се додека не престане да се понаша како дивјак на терен, нема да го поштуем па ако сака и уште 100 пута нека напрае ваков гест. Едноставно мрзим вакви играчи а посебно кога играат во клуб за кој навивам.

(n)

Што е чудно? Едноставно не сакам такви играчи во Реал, кои го валкаат името на клубот. Крај краева, мое мислење. Ако вас ве прави среќни тоа што Пепе се понаша како дивјак секоја утакмица и што го свират на секој можен стадион, океј. Браво...што да кажем друго...

Што е чудно? Едноставно не сакам такви играчи во Реал, кои го валкаат името на клубот. Крај краева, мое мислење. Ако вас ве прави среќни тоа што Пепе се понаша како дивјак секоја утакмица и што го свират на секој можен стадион, океј. Браво...што да кажем друго...
Многу драго ми е кога ке го видам него колку е среќен кога Реал победува и како реагира на секој гол. Тоа што го свират, запрашај се колку го свират Роналдо па и тој ли ни го валка клубот ? Пепе е цврст играч кој ретко кога пушта играч да го пројде, играч кој се жртвува максимално за клубот, играч какви што имаат повекето тимови од топ тимовите во Европа. На крај краева мило ми е да иаме еден таков. Мразам како пички сите да играат и толку. Кога ке го видам оној Албиол или Арбелоа да пушти играч онака лежерно, да му направи простор да пројде, ми се сере. А тоа што не поднесува пораз така лесно е негова лична мана.

Не е ни прв ни последен, Реаловците секогаш имале "ѓубриња" во екипата, само ме нервираат тие пишувања дека таквите потези го нарушуваат угледот на клубот, по таквата логика угледот на клубот е уште одамна нарушен. Проблемот е тоа што на Пепе ова веќе му премина во навика.

А дека не е ни прв ни последен:
http://www.youtube.com/watch?v=c9ciSHBauYg
http://www.youtube.com/watch?v=sYYv7pZcvv4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=XdcZ7JT3_ZI&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=S1aKFoeVPhw
http://www.youtube.com/watch?v=sSlFgnM323o
http://www.youtube.com/watch?v=Z00Ns77TtH0

Едно е да се затепаш со играч, друго е секоја утакмица да ги газиш, да ги удираш намерно и сл. Реков дека тоа е мое мислење и дека нема никој да ми го смени тоа мислење. Најискрено, ако не се смени у наредниов период би сакал што побрзо да го видим на излезната врата.

И Шурикен не ми го мешај Роналдо жити све. Роналдо го свиркаат зошто знае да изглуми и често да ја испровоцира публиката со некој потег, што не е ни од блиску исто со она што го прае Пепе.

Едно е да се затепаш со играч, друго е секоја утакмица да ги газиш, да ги удираш намерно и сл. Реков дека тоа е мое мислење и дека нема никој да ми го смени тоа мислење. Најискрено, ако не се смени у наредниов период би сакал што побрзо да го видим на излезната врата.

И Шурикен не ми го мешај Роналдо жити све. Роналдо го свиркаат зошто знае да изглуми и често да ја испровоцира публиката со некој потег, што не е ни од блиску исто со она што го прае Пепе.
Океј де еднаш се степал и сеа цел живот тоа ке се збори. Знаев дека постојано таа случка ке биде некаков изговор. На секој може тоа да му се деси. Значи треба да сфатите дека ова е фудбал не балет. Еднаш избувнал и сеа секој фаул му го правите како атентат да напраил. Пепе е класа играч, како што реков, има многу тимови што имаат по некој таков сличен профил на играч, груб и ни малку нежен. Не ни требаат во тимов пичици, туку жестоки борци. И убаво викаш секој има свое мислење и нема да ми го смени некој.

Епа некои тимови во своите редови имаат жестоки борци, класа играчи како што викаш ти, но некои тимови имаат професионални глумци, и класа пониска играчи :)

Океј де еднаш се степал и сеа цел живот тоа ке се збори. Знаев дека постојано таа случка ке биде некаков изговор. На секој може тоа да му се деси. Значи треба да сфатите дека ова е фудбал не балет. Еднаш избувнал и сеа секој фаул му го правите како атентат да напраил. Пепе е класа играч, како што реков, има многу тимови што имаат по некој таков сличен профил на играч, груб и ни малку нежен. Не ни требаат во тимов пичици, туку жестоки борци. И убаво викаш секој има свое мислење и нема да ми го смени некој.
Чекај, ти се заебаваш со мене или ми се чини? :unsure:
Дечко, секоја утакмица гледамо по некој фајтерски старт на Пепе. Ова за тепачката, незнам за која ми збориш ама ваљда е за утакмицата против Гетафе пред неколку године. Не, не сум сконцентриран само на тој случај, ја го пратим Реал секоја утакмица и го следим секој потег на Пепе и не сакам да се праем слеп пред некој очигледни работе. А тиа са дека секоја утакмица Пепе има барем по еден старт со отворен ѓон врз противнички играч, или па газење на негова нога. Не викам ја дека го прае тоа намерно, ама треба малку да се прибере. Викаш не е ова балет. Точно, ама не е ни карате, ни кик-бокс ни па некој друг таков сличен спорт. ФУДБАЛ Е! Неговите квалитети не ги оспоруем у никој случај. Ама да ми речеш дека Пепе е еден обичен играч кој ретко прае некакви глупи кунг-фу потези, мора да си крајно несериозен и ни малку реален.
Епа некои тимови во своите редови имаат жестоки борци, класа играчи како што викаш ти, но некои тимови имаат професионални глумци, и класа пониска играчи :)
Аха. Значи тебе ти е многу јако ако некој може со некој факт да те остае со затворена уста? Ја не сакам да се ставамо у исти кош со НАЈЛОШИТЕ (не од фудбалска гледна точка, туку од онаа за која праемо муабет), туку со оние најдобрите.
Ама ништо не ми е чудно, најголемата маана на човекот е секогаш да се споредуе со тие што се полоши од него, а не со тие што се подобри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom