Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Чиста мрежа, долга љубов! Фала многу, пријатно!

и да, очигледно Цизма не сака Барса да биде прва, па затоа играше двапати со рака... :icon_lol:

Првиот гол сомнителен офсајд, вториот офсајд, третиот ремек дело, четвртиот ништо посебно, сомнителен црвен картон зa Сантандер. Доста материјал за циганите да јадат пак гомна за судиите, кога веќе ништо друго не можат.
Посебно ми е драго за Ди Марија, преубав гол, штета што така го заврши натпреварот, но радува тоа што на крајот беше повторно на нозе.

За Озил и компанијата се навикнавме на добри игри па нема потреба за нив да се пишува, но треба да се напише да одличниот Варан, и треба пофали како "незабележително" си ја заврши својата работа, ги доби оние малку дуели што ги имаше, чисто одземаше топки без паничење и слично. Не му е страв и да повлече топка напред, одличен во додавањата. А да се напомене и ова: (born 25 April 1993 in Lille), 6 месеци помал од мене, а сите натпревари што досега ги одигра ги одигра ко да има 15 години искуство. Секоја чест.

Тоа е тоа, утре Барселона против лилјаците, ќе биде интересен тој натпревар во битката за второ место.

Првиот гол сомнителен офсајд, вториот офсајд, третиот ремек дело, четвртиот ништо посебно, сомнителен црвен картон зa Сантандер. Доста материјал за циганите да јадат пак гомна за судиите, кога веќе ништо друго не можат.
Посебно ми е драго за Ди Марија, преубав гол, штета што така го заврши натпреварот, но радува тоа што на крајот беше повторно на нозе.

За Озил и компанијата се навикнавме на добри игри па нема потреба за нив да се пишува, но треба да се напише да одличниот Варан, и треба пофали како "незабележително" си ја заврши својата работа, ги доби оние малку дуели што ги имаше, чисто одземаше топки без паничење и слично. Не му е страв и да повлече топка напред, одличен во додавањата. А да се напомене и ова: (born 25 April 1993 in Lille), 6 месеци помал од мене, а сите натпревари што досега ги одигра ги одигра ко да има 15 години искуство. Секоја чест.

Тоа е тоа, утре Барселона против лилјаците, ќе биде интересен тој натпревар во битката за второ место.
Ја сепак мислам дека ти подобро би изиграл:D
Иначе ич да не се ви е гајле дали циганите ќе имаат матријал за критика на судиите затоа што лани имаше многу матријал за нас,ама сето тоа се заборави и се броеа само титулите,така да Keep calm and love Madrid(y)

Варан е играчиште !!!

JM: " I love Chelsea and Inter very much but I'd much rather hear them chant their team's name and their coaches' name than my name. It is the past.. a very good past.. but it is history now"

Higuain did not train all week but it was important to have him on the bench. Lass will not be ready for Moscow... neither will be Altintop, but both are coming back soon"

395417_10151299794350043_449440385042_22984195_1455307356_n.jpg

Kay Murray у позадина. :)

Анхелито "д фаст мохито" из бак мадафакас :vozbud:

Некој овде спомна 13 бода за Пасиљо?!! Нема шанси оваа сезона да биде тоа ... треба 16 бода најмалку да имаме предност пред Ел Класико:eek:

Глувчето се врати! Одлично, рутински... Тешко на Мурињо сеа со главоболките, таман му заврши дилемата Бензема-Игуаин, му доаѓа нова - Озил, Ди Мариа, Кака... Мора 2 од 3, штета што е тоа така. :)

Без Ди Марија во Москва. :mad:

CONVOCATORIA DEL REAL MADRID:
Porteros: Casillas, Adán y Tomás Mejías.
Defensas: Arbeloa, Carvalho, Varane, Albiol, Pepe, Coentrão, Marcelo y Ramos.
Centrocampistas: Khedira, Xabi Alonso, Özil, Callejón, Sahin, Granero y Kaká.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Higuaín y Benzema.

Божем да не се ризикува, па не го пушти уште пред 10 дена да игра... сеа го пушти 20 минути и толку. Налет у курац.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom