Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да го пофали Пиратот? Мене ме бендиса како игра последниве утакмици и против Фарса и против Сарагоса.

Реков јас после натпреварот со Сарагоса дека со Гранеро како партнер на Чаби играта во средниот ред добива некоја нова димензија. Сахин би бил уште подобар избор за таа позиција, али знаеме каква е ситуацијата со него. Јас сум за Гранеро да игра и понатаму, Кедира и Лас се тука за потешките натпревари.

Иначе откако Вагнер Лов замина од ЦСКА во Фламенго, уште една нивна битна карика го напушти тимот. Кеисуке Хонда премина во Лацио. Оној мал квалитет што го имаа остана во Думбија и Џагоев..

Реков јас после натпреварот со Сарагоса дека со Гранеро како партнер на Чаби играта во средниот ред добива некоја нова димензија. Сахин би бил уште подобар избор за таа позиција, али знаеме каква е ситуацијата со него. Јас сум за Гранеро да игра и понатаму, Кедира и Лас се тука за потешките натпревари.

Иначе откако Вагнер Лов замина од ЦСКА во Фламенго, уште една нивна битна карика го напушти тимот. Кеисуке Хонда премина во Лацио. Оној мал квалитет што го имаа остана во Думбија и Џагоев..
За малце ќе прашав, па што не интересира нас за ЦСКА, али ми текна после :)

Ако не му требаат 20 милиони што треба да плати отштета, ќе си иде :)

Може без оштета да замине на едно место... знаеш каде... :)

Што треба да се направи за да можеме да отвориме официјален фан-клуб во Македонија на Реал Мадрид?

50 души, со картички на Реал Мадрид (како што имам јас)

Ако има заинтересирани, ја ќе земам :)

Што треба да се направи за да можеме да отвориме официјален фан-клуб во Македонија на Реал Мадрид?

Дозвола од Мадрид. Околу 50 членови на Реал(можно е и помалце) и 2-3000 евра годината во каса на Реал Мадрид.
Со ова ќе имаме многу предности и поволности, но колку ќе можат да се искористат... Ќе има попусти за карти, дресови, секаква опрема од клубот и такви слични работи.

И еден долг бирократски процес кој може да потрае до 2 години.

Поволностите се многу „поповолни“ ако си у Шпанија. Секако и вака добиваш попуст на карти, merchendise, свое посебно знаме и код...

Убаво е да има секако, но е особено сериозна работа... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom