Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
2 прашања:
-Ти од кого пред да навиваш за Фарселона си се откажал?
-И колку би земал за тебе кога би те шитнал во отпад т.е. колку идеш?
:D
Edno vreme navivav i za Juventus, ama neli tie koristea doping i mestea, jas sakam fair play i da gledam fudbal ne kick box i teatar.

п.с.
Ако не си доволно голем да поднесеш критика,
тогаш си премногу мал за да добиеш комплимент

Edno vreme navivav i za Juventus, ama neli tie koristea doping i mestea, jas sakam fair play i da gledam fudbal ne kick box i teatar.

п.с.
Еве ти гледај си фер плеј и уживај, ај сеа гит.

п.с.
Fair play i Barcelona malo morgen. Imate 2 tituli u LS i dvete vi se gadni ko sranje.
P.S Ako si dovolno golem ke sfatis deka nieden od tvoite postovi nema logika taka da odi drkaj na tvojata barselona i gitla od tuka, your argument is invalid bitch.

Fair play i Barcelona malo morgen. Imate 2 tituli u LS i dvete vi se gadni ko sranje.
P.S Ako si dovolno golem ke sfatis deka nieden od tvoite postovi nema logika taka da odi drkaj na tvojata barselona i gitla od tuka, your argument is invalid bitch.
Ako e lazno ona so go zboruvam zosto ve pogoduva. Vistinata boli. Ako nekoj te tepa 90 minuti normalno deka ke iskoristis sansa malku da izglumis neli, ako te povredi dzabe e crven karton.

Сака фер плеј и нејќе театар и навива за Барселона.
Тоа е исто како да одиш на одмор на море а да не се избањаш

Ај бе баталете го, нели глеате дека е некое мало копиљче кое сака само да се издува пошо дома му пуштаат турски серии...

Ako e lazno ona so go zboruvam zosto ve pogoduva. Vistinata boli. Ako nekoj te tepa 90 minuti normalno deka ke iskoristis sansa malku da izglumis neli, ako te povredi dzabe e crven karton.
So me boli be , nemozevte da priparite do gol do deka ne popi crven Pepe, a prethodno so celzi ne znam uste kolku race trebase da udarat u sesnaesetnik za da sudi penal taj debilo so ve forsirase. I poslednite 2 klasika si tepate fer i normalno deka ke mi e krivo, ama za toa so real ne tepa, a ne za toa so debilni sudii sudat za vas.

Очекувам да ги згазиме Билбао. После тактиката со Браса очекувам Реал да нагазне на гаста и да ги смачкаме Баскиициве. Некој мора да плати а овие се први на список.

Ај бе па и вие, турите му ку*от. Не гледате дека е глуп ка покемон, што се замарате незнам...

+5, само тоа ќе му кажем.

п.с.
јао човече убио си ме са речима.Иначе фан клуб Фарселона ти е кога идеш накај Спорт,па вртиш десно во Фудбал и тука има една кривина ФанКлубови и после Фарселона неможеш да ја промашиш одма тука е,јави се кога ќе дојдеш до таму ако неможеш да се снајдеш:P
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 10:40 ---
Има ли португалска протекција во Реал од страна на Мурињо?

CONVOCATORIA DEL REAL MADRID
Porteros: Casillas, Adán y Mejías.
Defensas: Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrão, Arbeloa, Albiol y Varane.
Centrocampistas: Kaká, Özil, Granero, Alonso, Altintop, Callejón y Lass.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Higuaín y Benzema.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom