Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
269118_195540830493180_195540577159872_468496_8301988_n.jpg

Rani Khedira - 17 year old, brother of Madrid's Sami Khedira!

го земаме и него!? :icon_lol:

Rani Khedira aka Александар Тарабунов (барем мене многу ми личи)

Од кога дојде Мурињо:
Барса - Реал 5:0 Ла Лига
Реал - Барса 0:2 ЛШ
Барса - Реал 1:1 ЛШ
Реал - Барса 1:1 Ла Лига
Реал - Барса 1:0 Куп
Реал - Барса 2:2 СуперКуп
Барса - Реал 3:2 СуперКуп
Реал - Барса 1:3 Ла Лига
18.01 Реал/Барса - Барса/Реал Куп
25.01 Реал/Барса - Барса/Реал Куп
Барса - Реал Ла Лига
???????????????????????
:icon_lol:

Малага-Реал Мадрид 0:1
Бензема 72 мин. многу добро голче..:ROFLMAO:

Vamos да смириш страсти најдобро ќе ти е , да не те зафаќа премногу Ел Класико - еуфоријата, зашто знаеме како ќе реагираш после, знаеме кој пцуеше како будала вечерта.;)

Изгледа не е одлучено, ваљда кога ќе се доиграат реваншите ќе кажат

Легендата на Реал Мадрид, Алфердо ди Стефано е свесен дека фановите се вечни, а дека Кристијано Роналдо е минлив, па затоа вели дека публиката секогаш е во право дури и кога му испаќа свирежи на најдобриот играч.

„Свирежи за Кристиано Риналдо? Публиката е таа која плаќа и која секогаш е во право. Доколку публиката бара од играчот да ги прославува головите, тогаш за тоа нема што да се зборува“
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 17:05 ---
5 години од дебито на Игуаин за Реал
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 17:06 ---
http://www.realmadrid.com/cs/Satell...s_del_debut_de_Higuain_con_el_Real_Madrid.htm

Vamos да смириш страсти најдобро ќе ти е , да не те зафаќа премногу Ел Класико - еуфоријата, зашто знаеме како ќе реагираш после, знаеме кој пцуеше како будала вечерта.;)
Фацо, ти не си ми татко да ми кажуваш што да правам, разбра??? ( На вакви ко тебе што се на форумов треба да им се пукне носот, за да им дојде памет )

Фацо, ти не си ми татко да ми кажуваш што да правам, разбра??? ( На вакви ко тебе што се на форумов треба да им се пукне носот, за да им дојде памет )
Немој немој со закани дете...за твое добро да не има после такви испади.;)

А на такви како тебе, да сум админ, би им лупнал перманентен бан. Ништо лично, него да одморат малку луѓево што те читаат цело време.

И ако имате нешто, можете да решите по ПП. Доста беше од срања у темава, не ми се отвора форум од некои “ФАЦИ“ овде.

А на такви како тебе, да сум админ, би им лупнал перманентен бан. Ништо лично, него да одморат малку луѓево што те читаат цело време.

И ако имате нешто, можете да решите по ПП. Доста беше од срања у темава, не ми се отвора форум од некои “ФАЦИ“ овде.
Ме заболе мене што не ти се отвара тебе веќе, знаеш?! О.о ако ти смета нешто не читај прескокнувај мои постови имаше и некоја опција порано да можеш да не читаш член кој несакаш(незнам како се викаше тоа)...
И мене не ми се влегува можда од дебили кои за секој пост ќењаат како да им зависи животот од овој форум, па не се замарам ме заболе кој што ќе пише.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom