Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_lwis49u5EH1qbiykfo1_400.gif

Браво Нури.. Важно е дека тргна работава.

tumblr_lwirucj6tq1qexj45o1_500.jpg

За него што да се каже.. Секој негов гол посебно ме воодушевува, од добро познатите причини.

Иначе Хоселу има одиграно околу 15 минути за првиот тим, и има постигнато два гола. Тоа е она што навивачите го очекуваат од Кантерата. :cool:

Одиме во 2012 година како први на сите можни фронтови. Црна дамка е Ел Класико, али ќе се потрудиме тоа да го заборавиме.

А да го даде некој 2-от гол од Каљехон нема да биде лошо :) Пројден ми е лимитот, а на клипов погоре го нема.

Абе лиже гз Мурињо на навијачите. Ќе не залаже еднаш, ќе ги пушти во еден беден куп против третолигаши и после Мурињо воведувал деца од школата. Начо минатата играше две цели (Валенсија и Хихон мислам) кога беше завршена битката за титулата. Мората влезе 2 пати по 10 мин и Хоселу 2 пати по 10 мин. Другиве по еднаш колку да се спомне во весници. Подобро само тројца да форсира да ги пушта почесто него вака само да мачка очи една утакмица па следен пат да ги гледаме на подготовки во Америка и Кина, или евентуално Гетафе

Еве хајлајтс за тие што не го гледаа натпреварот.

Иначе после Хуан Карлос,Матеос,Адан,Сарабија,Мората,Алекс Фернандез,Начо,Мехијас,Хесус,Хоселу,Мендеса и Хесе Касадо стана тринаесетиот играч од Кастиља кој играл во првиот тим под водство на Мурињо.​
^најубавиот го нема

Каљехон треба да биде пример за сите кантераши како ќе си ја добијат шансата доколку се потрудат. Многу ми е мило за дечкото.
Една замерка имам за Мур при недостиг на десен бек зошто не го земе Карвахал

Каљехон треба да биде пример за сите кантераши како ќе си ја добијат шансата доколку се потрудат. Многу ми е мило за дечкото.
Една замерка имам за Мур при недостиг на десен бек зошто не го земе Карвахал
И Арбелоа е пример секако :)

Само шо сакав да го постирам тоа... И после Мурињо не мислел на младинците...
Абе лиже гз Мурињо на навијачите. Ќе не залаже еднаш, ќе ги пушти во еден беден куп против третолигаши и после Мурињо воведувал деца од школата. Начо минатата играше две цели (Валенсија и Хихон мислам) кога беше завршена битката за титулата. Мората влезе 2 пати по 10 мин и Хоселу 2 пати по 10 мин. Другиве по еднаш колку да се спомне во весници. Подобро само тројца да форсира да ги пушта почесто него вака само да мачка очи една утакмица па следен пат да ги гледаме на подготовки во Америка и Кина, или евентуално Гетафе
Кога ќе се пласира Кастиља во втора лига тогаш и за Мурињо ќе биде полесно и за навивачите помило.... сега е добро како што е! Неможе на важни натпревари да му се дава шанса на играчи кои играат во трета лига, да не правиме споредба со тоа што го прави Барса бидејќи нивниот тим игра во појако првенство за разлика од трета лига

Ја би ги играл Каљехон и Сахин место Роналдо и Озил, бар сеа со Гранада (под „сеа“ мислам на следното коло)...:icon_mrgr:

Каљехон најдобар стрелец ли ке го правиме ?Место Озил треба да си игра Кака,зошто заслужи со трудот,а овој другиот Турчин уште треба да се докажува.

Дел Боске бара шпански напаѓач во форма,хммм:cool:
Добро е што почна Сахин да се пронаоѓа и искрено не очекував гол со глава од него:eek:
И многу ми се свиѓа што Мурињо им дава шанса на момците од кантерата,фали уште Мората да добива повеќе шанси
--- надополнето: 21 декември 2011 во 09:42 ---

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom