Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете им, пак нека ги “продаваат“ парчињата од тревата што му сметале на Роналдо. Чао пријатно!
Ете им, пак нека ги “продаваат“ парчињата од тревата што му сметале на Роналдо. Чао пријатно!
Он сеа играше пошо Порту беа во тесно и им висеше настапот на ЕПНе бе не го бива Роналдо,он нејќе за Португалија да игра,мислам ја со факти зборам еве веќе 10 часа гол нема дадено за Португалија,мислам че и Роналдо е блгарин и он харсва да игра за Блгарија![]()
Ako треба да одберам од овие 4 ца,на пример двајца...тоа би биле Вилшир и Муниаин.Од тука чкртам дека Вилшир ќе дојт во Реал,и не само тоа,туку дека немат шанси да го напуштит Арсенал,тој не е како останативе млади играчи шо лутет по пари,ја имат таја англиска лојалност во себе,па не би ме чудело и за некој година да ја добиет капитенската лента и да ја носит до пензија.Па така останвит Муниаин,кој стварно типчето ми се бендисвит многу,сестран играч,и пред се,мн помагат во одбрана,така да би се снашол мн лесно во тактиката на Мур.Хазард не го иам мнг ледано,ама се ми е налик на Ди МАрија,осен шо имат подобар дриблинг од него.Јест да е помал3 години,ама то не ми имат некоја голема улога.А за Геце ќе кажам Сарабија > Геце......барем мое мислење...![]()