Сега со тие пари ќе купеле паломи за цела Босна.Ете им, пак нека ги “продаваат“ парчињата од тревата што му сметале на Роналдо. Чао пријатно!
За тебе тоа трева беше?Ете им, пак нека ги “продаваат“ парчињата од тревата што му сметале на Роналдо. Чао пријатно!
Он сеа играше пошо Порту беа во тесно и им висеше настапот на ЕПНе бе не го бива Роналдо,он нејќе за Португалија да игра,мислам ја со факти зборам еве веќе 10 часа гол нема дадено за Португалија,мислам че и Роналдо е блгарин и он харсва да игра за Блгарија![]()
Дефинитивно, само Икер Муниан. Момакот има само 18 години, дебитираше во Примера на 16 години и неколку дена, најмладиот стрелец во Примера на сите времиња, веќе има 100 одиграни натпревари со Атлетик и првак со сите репрезентации на Шпанија.. Брз, продорен, со одличен шут и неверојатна техника за свои години. Да почне да тренира со Роналдо наредното лето и максимално да се форсира верувам дека за неколку години би бил најдобар играч во светот, тој го има тој потенцијал, но треба само правилно да се искористи, ќе повторам го сакам Муниан во Реал многу повеќе од сите останати играчи што се наведени. Малку повеќе го пофалив, али малиот е играчиште и мој прв пик кога станува збор за трансфер на млади играчи.. Само знаејќи ги односите на релација Баскија-Мадрид, претешко е да дојде во Мадрид, а и ретко баскијците испуштаат вакви таленти..Ako треба да одберам од овие 4 ца,на пример двајца...тоа би биле Вилшир и Муниаин.Од тука чкртам дека Вилшир ќе дојт во Реал,и не само тоа,туку дека немат шанси да го напуштит Арсенал,тој не е како останативе млади играчи шо лутет по пари,ја имат таја англиска лојалност во себе,па не би ме чудело и за некој година да ја добиет капитенската лента и да ја носит до пензија.Па така останвит Муниаин,кој стварно типчето ми се бендисвит многу,сестран играч,и пред се,мн помагат во одбрана,така да би се снашол мн лесно во тактиката на Мур.Хазард не го иам мнг ледано,ама се ми е налик на Ди МАрија,осен шо имат подобар дриблинг од него.Јест да е помал3 години,ама то не ми имат некоја голема улога.А за Геце ќе кажам Сарабија > Геце......барем мое мислење...![]()