Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Новите копачки на Роналдо

391812_271580526211797_128530973850087_689074_253616917_n.jpg

:pos:

Мишел Тело му се заблагодарува на Кристијано Роналдо, затоа што песната " Ai Se Eu Te Pego" стана огромен хит во Европа по одиграната кореографија на Роналдо со Марсело по постигнатиот гол на Португалецот против Малага.

хаххахахахахха гледајте какви статистики прават... [без навреда до навивачката група Комити]

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=2388
Не оспоруваме дека Реал е подобар :D Се знае тоа дека е 4932492 класи над Вардар, али статистички боље сме(да се порадуваме и ние на нешто :D ) што не значи и на терен :D

И Инџиково 4 лига север во една статистика е поуспешен од Реал. Од 70 седишта во публика, секогаш пунат над 95%. Процентуално Реал е послаб.

(море Инџиково ке да немаше трибина у пм) :/

„Благодарност до сите оние кои ми ја дадоа својата поддршка, многу ми значи, а би сакал да ги потенцирам членовите на Реал Мадрид, како и претседателот Перез и тренерот Мурињо. Нивниот потег навистина ме трогна“, изјави Касано.

хаххахахахахха гледајте какви статистики прават... [без навреда до навивачката група Комити]

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=2388

Брат , испаѓаш деген со постов.
Се ти е убаво објаснето...
но Вардар и неговите навивачи во овој момент можат да се радуваат дека барем во една статистичка категорија се поуспешни од Реал Мадрид.

Леле што пиша што се заеба сега ќе се накотат навијачиве 3 страни ќе замараат упм

Има шпекулации дека Ди Мариа се враќа за 2-3 недели, или поточно за натпреварот со Атлетико на Бернабе.

^
Ако е така добро ке е. Само да не биде доведено во прашање учеството на класико.

Брат , испаѓаш деген со постов.
Се ти е убаво објаснето...
но Вардар и неговите навивачи во овој момент можат да се радуваат дека барем во една статистичка категорија се поуспешни од Реал Мадрид.

фала што ми кажа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom