ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
значи морам да го ставам ова...
гледајте у топ комментс....

гледајте у топ комментс....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Највозбудливата утакмица на Реал во последно време што ја имам гледано, незнам здивев за ова. Се мрднав.
Ви текнува ?
ЛЕ ЛЕ КАКВООООО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!![]()
Е вака треба, уште од мало да се учи за кој треба да навива.. : )
упичку матер досадна стварСледниот викенд пак факинг репрезентации![]()
Esteban Granero's versatility makes him a player that all team's wish to have. He can play as an attacking midfielder or along either flank. An offensive-minded player, Granero is a creative workhorse who has a powerful kick. Granero first suited up for Real Madrid with the Under-10 squad; a division he would score 83 goals in. The years passed by and Granero continued to improve. In 1999 he captained the Under-14 team that won the International Football Seven Tournament in Barcelona. Granero scored the game-winner and was named Best Player of the championship.Другови и другарки!
Уствари за што сум тука, се вртат некои муабети за можен трансфер на Гранеро во Арсенал, ќе биде некој фин доволно па да ми каже што карактер на фудбалер е и колку го бива?
Фала![]()
Зар за ова се зачлени.....душичкаabe pederi da vi go ebam cel ti vo gz pogotovo toj sergio ramos jako gaze ima![]()
Другови и другарки!
Уствари за што сум тука, се вртат некои муабети за можен трансфер на Гранеро во Арсенал, ќе биде некој фин доволно па да ми каже што карактер на фудбалер е и колку го бива?
Фала![]()
abe pederi da vi go ebam cel ti vo gz pogotovo toj sergio ramos jako gaze ima![]()