Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Да се присетиме на ланскиот дуел најубавата контра што ја имаме изиграно според мене.

kaka-felicite-par-ronaldo-benzema-ozil.jpg

Колку страшна и јака 4ка е ова, али ко че сакаат да играат..

Ако ме држи добро сеќавањето првата сезона на Мур гостувавме против Ајакс и ги тепавме 0:4 а после игравме против циганите... :cautious:

Дежа ву...или сега ке го направиме она што требаше тогаш и пак да ги креснеме на нивен терен.

го глеам видеово сеа и глеам уствари каква страшна сезона имаше човеков... а и каква неверојатна игра имаше целиот тим. :)
Ако овој не заслужува да ја земе златната топка џуџено не заслужува ич .. Ќе ми кажуваат дал 50 голови во една сезона во лигата .. па јебига игра напаѓач сите топки кај него одат .. нема конкуренција за друг шпиц дека се повреди виља и кој да дава голови друг .. ваму роналдо 46 гола како крило што игра . Врз која основа да ја земе џуџено златната топка а не роналдо , едноставно нема основа за тоа , ако ја земе тој повторно веќе ке е ептен глупаво да освои златна топка играч кој освоил само еден куп во цела сезона .

Не само што дал 46 гола, туку и распоредени му се, против секоја екипа у Ла лига даде гол. Од друга страна другиов пунеше босоноги екипи со по 3-4 гола, у главните утакмици го немаше.

ќе има заедничко гледање барселона-реал во скопје?

5234-4-stadioni.jpg

1349097101_extras_noticia_foton_7_1.jpg

430-stadion-1.jpg

Изборот на фановите од анкетата на Марка (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom