Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
ако Меси ја земе златната копачка сигурен сум и дека на крајот на годината ќе ја земе и златната топка, е тогаш само со освојување на европското п. Роналдо ќе може да ја освои златната топка!

калфа тешки идиоти.
Ред се редат :D Следен КиКи па Каљехон и Бенз да влези :D

Пипа инстинкт,још једном на делу :)

ако Меси ја земе златната копачка сигурен сум и дека на крајот на годината ќе ја земе и златната топка, е тогаш само со освојување на европското п. Роналдо ќе може да ја освои златната топка!
Џабе дава, се покажа Роналдо на дело против Барса сеа џуџето може колку сака да дава, мислам дека Роналдо сепак ќе ја земе златната топка и да не биде пичичи.

Излезе голот од Пипа? Викате јак натпревар а, ај второ ќе можам да го глеам...

Oчекувам 2 гола од ЦР во второто полувреме, онака, од ќеф, ама се согласувам со членот погоре, и без тоа ќе ја земе FIFA Ballon D'or... A, да, Озил имал десна нога...

Тешко дека само со тоа ќе ја заслужи златната топка, лани Роналдо зеде златна копачка и титула во Купот но сепак не вреди како оние од првенствата и европските купови ... пред се се гледа придонесот за клубот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom