Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аоаоаоао, си го згрешил фан клубот, овој на Реал е не на барса. Мало морген дека така лесно ќе ја дадеме титулата.Титулата е изгубена, барса нема шанса да киксни до крајот, дај боже да грешам ама претчуствата ми се негативни дека со атлетико или губиме или нерешено а со барса дека ја губиме
море ќорав колку пати треба да ја гледаш снимката за да сватиш дека му ја згазна ногата и изгуби рамнотежа... ми се сере од вакви паметњаковци ко тебе.. Мурињо е најголемиот сељак, да пропушти предност од 10 бода мамето негово... никад да не земе титула пи*ка глупава... се плаши Варан да го стави во игра па си експериментира со Албиол ... овој Озил требаше да му умре на терен изглеа за да го извади порано.. на Кака 30 минути му дава ...Незнам како можете да го кривите Мурињо за тоа што Роналдо гледа пенал да извади наместо да ја спука у мрежа како што знае исто и Бенз Телебој.Мурињо е крив за тоа што имавме 6 бода пред ова,ама за вечерва не е.
A posle koga ke go baras ke se otepas od pienje i placenje po nego.
Toa e toa, Ronaldo mozese da ja resi, Benzema mozese da ja resi , Di Maria mozese da ja resi. Ne bese tolku do srekjata odkolku sto bea glupi ali ae. Imame 4 boda prednost. Lani Barselona nikogas nemase tolkava prednost +10 kako Real, bea brojki od 1-5 i pak ja osvoi. 4 boda prednost se mnogu, ali sea e momentot da se pokaze deka Real e golem tim, pa ili ke se raduvame na kraj ili pak ista prikazna od lani.
Да дадеа они 1 гол, ќе примеа после 3ама пази и они имаа доста стативи можеа и они да ја решат
а припази малку што збориш,олади малку пошто тебе никој не те спомна.море ќорав колку пати треба да ја гледаш снимката за да сватиш дека му ја згазна ногата и изгуби рамнотежа... ми се сере од вакви паметњаковци ко тебе.. Мурињо е најголемиот сељак, да пропушти предност од 10 бода мамето негово... никад да не земе титула пи*ка глупава... се плаши Варан да го стави во игра па си експериментира со Албиол ... овој Озил требаше да му умре на терен изглеа за да го извади порано.. на Кака 30 минути му дава ...
Таквите најмногу ме нервираат.Ми иде еден калаш да земам и сите по ред,еден да не останит.Добро е мора ли после секој кикс да има фан4иња што ќе ќењаат за изгубена титула и да плукаат по играчите.
Одлична утакмица беше. Шанси на двете страни. Мене ме радува што не примивме први гол па до крај имавше какви такви шанси да победиме. Неуспеавме да дадеме гол и тоа е.Не ги кривам играчите за ништо. Не верувам дека Бензема сакаше да промаши тоа што го промаши ете се деси.
Ќе го пофалам Албиол ја изигра можеби најдобрата утакмица во дресот на Реал.
Искулирајте малку искочете прошетајте.
купи мка поефтина еТаквите најмногу ме нервираат.Ми иде еден калаш да земам и сите по ред,еден да не останит.![]()
море ќорав колку пати треба да ја гледаш снимката за да сватиш дека му ја згазна ногата и изгуби рамнотежа... ми се сере од вакви паметњаковци ко тебе.. Мурињо е најголемиот сељак, да пропушти предност од 10 бода мамето негово... никад да не земе титула пи*ка глупава... се плаши Варан да го стави во игра па си експериментира со Албиол ... овој Озил требаше да му умре на терен изглеа за да го извади порано.. на Кака 30 минути му дава ...
Ako ideme na toa sho ke bese ako beshe , Real trebase da tepa 8:4. Ali realnosta e druga.ама пази и они имаа доста стативи можеа и они да ја решат