Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Пет Ел Класико по ред ги тепаме очајниве, каква доминација, мислам дека никогаш во историја не се случило една екипа да изгуби ПЕТ пати по ред во Ел Класико.
Ништо посебно не изиграа, како со пола сила да играа, една од послабите утакмици сезонава и пак успеаа да победат.
Али добро, имаат со што да се утешат, сепак не изгубија повеќе од 2 гола разлика.

Една од главните причини што ги немаме тепано со повеќе од 2 гола разлика се лошите одлуки при контрите, на пример последната што ја утна Родриго. Години наназад кога Реал имал шанса да ги наполни до врв играчите се глупураа пред нивниот гол, како на пример додаваа кога требаше да завршуваат, и шутираа кога требаше да додаваат.

Ајде ајде.

Нека ви текне дека сме со скоро ист тим од лани, и "само" тренерот го сменивме. Пак сме на ниво над нив, одгодина кога ќе се наполниме со играчишта овие ќе се пичкин дим.

7-8 класика по ред и јас задоволен сум :D

Ајде ајде.

Нека ви текне дека сме со скоро ист тим од лани, и "само" тренерот го сменивме. Пак сме на ниво над нив, одгодина кога ќе се наполниме со играчишта овие ќе се пичкин дим.

7-8 класика по ред и јас задоволен сум :D
Испод 10 никако.

Не ме прават среќен 17те бодови разлика во лига, не ме прави среќен ни петтата победа ПО РЕД, ниту па што влеговме во финале на Супер Купот.
Ме прави среќен што скроз им го сменивме менталитетот на размислување, ги сведовме на тим на рангот на Сосиедат, тотално ги уништивме. Направивме да се радуваат на ПОРАЗ и горди да се на истиот, на пораз од најголемиот ривал во нивната историја и клубот кој со години се трудат да го стигнат.
Цела PR машинерија на Лапорта е уклучена на најако последниве два дена да го претстави поразот како некаква победа. :D
Ги преименувавме во FC Pride in Defeat хахахах.

Untitled.png

Кутрите ги лажат со некој си израз тотален фудбал и лажни деветки, собрале 7 миџети кои цело време си подаваат и мислат ќе имаат успех.

Кутрите ги лажат со некој си израз тотален фудбал и лажни деветки, собрале 7 миџети кои цело време си подаваат и мислат ќе имаат успех.

И јас истото го помислив. Кога читаш фан клуб Барселона, се некои таленти со по 1 милијарда откупни клаузули, со голема иднина, се Чави и Иниеста. Ги гледаш на теренот, патарушки ветрот ќе ги однесе.

Убава утакмичка :tvg:
Пс. Ги извади парите црепот
Автоматски споено мислење:

Фарса гордо го јаде во втора минута, лепота

Судијата имаше катастрофа утакмица маме му ебем неписмено

Очигледен недосуден корнер (на Јовиќ шансата прво полувреме)

"Фаулот" на Васкез на аут линијата.

"Фаулот" кога Крос доби жолт ради протест.

"Фаулот" на Марсело за црвен.

Искрено пријатно се изненадив кога го забележа офанзивниот фаул врз Васкез во завршните моменти.

Инаку Крос, Модриќ и Касемиро се 2 нивоа над останатите средњаци што ги имаме.

Бензема е 4 нивоа над Јовиќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom