Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стварно не знам каде виде кривец во Алаба?Камавинга е струја и делува ко да е веќе 5 сезони со тимот, али овој Алаба скроз изгубен.
Не знае кај игра буквално, де штопер, де иде у средина, де на страна. У репрезентација и Баерн можда играше роаминг ама со моменталнава ситуација у Реал мора да го забетонираат на стопер, без непотребни излети. Класата му се глеа ама на секоја утакмица има аматерски испад досеа...
И општо со одбранава сезонава ќе ни се ебе пиперот...
.
Одговор за сите што се чудеа зашто Перез сакаше да искешира 200 милиони на една година од неговиот договор. Кога гледаш дека имаш СЕГА шанса да го земеш најдобриот млад играч во светот, не чекаш следна недела, следен месец или следна година туку идеш all in да го потпишеш.On leaving next year: "I have been long enough in football to know that the truth of yesterday is not that of today, nor that of tomorrow.
Одговор за сите што се чудеа зашто Перез сакаше да искешира 200 милиони на една година од неговиот договор. Кога гледаш дека имаш СЕГА шанса да го земеш најдобриот млад играч во светот, не чекаш следна недела, следен месец или следна година туку идеш all in да го потпишеш.
Ништо не е сигурно и иако мислам дека ќе дојде без пари следно лето, нема да ме изненади да го продолжи договорот со ПСЖ.
Не ме чудат вакви изјави, мајка му ебате зема и му исконтрадиктори се што кажа вчера на двете интервјуа.Eдниот вика дека добро размислил што ке прави со својата иднина, и не е човек кој носи импулсивни одлуки(доаѓањето на Меси), мајка му вика, овој може сабајле да стане од спиење, и друга одлука да има донесено.
Ке заврши во Реал.