Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Колку беа само напалени еј, гореше Местаља, баш гадна екипа се станати Валенсија, душа ќе остават на терен против Барса и Реал ама затоа против Мајорка и Кадиз ќе се влечат по терен. Пушете го да ви ебам гнидите.

Тоа е тоа!

Радуј се сега Хуго Дуро, сељак еден глуп, на Wikipedia уште си со слика на Реал, маму ти јебем! :D

Винисиус, цепи брате!

Ама и добри измени праење Карлооо, и мењање на формација. Браос.
Камавинга делува моќно и самоуверено, ако се се одвива ко што треба ќе гази долги години батето.

А зашто запнаа Одриозола да го позајмат, за да килавиот Карвахал го мења Васкез е енигма...

Искрено, кога го гледам овој Одриозола ми делува како петооделенец што игра со осмоодделенци. Бог знае што гледаа кога го купуваа.

И Васкез прави гкупости ама овај душа нема.

Мислам дека кога ќе се врати Крос, во отсуства на Карвахал најарно ќе е Валверде да оди бек <3

Real Madrid has been almost unbeatable since February. Only Chelsea have beaten Real Madrid since then, doing so in the second leg of the Champions League semi-finals in May. No other team has been victorious against them in the last seven and a half months.

Искрено, кога го гледам овој Одриозола ми делува како петооделенец што игра со осмоодделенци. Бог знае што гледаа кога го купуваа.

И Васкез прави гкупости ама овај душа нема.

Мислам дека кога ќе се врати Крос, во отсуства на Карвахал најарно ќе е Валверде да оди бек <3

Мене па незнам зашто ама ми има добар впечаток оставено Одриозола.. опасен е подоста напред, коректен у одбрана, без некои апла киксови, и струја е брз.
Шо знам па, штом толку тренери не го играа, а овој па Васкез обратно, ваљда мојава перцепција е лоша :toe:

Мене па незнам зашто ама ми има добар впечаток оставено Одриозола.. опасен е подоста напред, коректен у одбрана, без некои апла киксови, и струја е брз.
Шо знам па, штом толку тренери не го играа, а овој па Васкез обратно, ваљда мојава перцепција е лоша :toe:
Не заебавај и ти сега.

Хакими за сите беше Салгадо.

Се уфилма Хакими дека е многу јак играч.

Нешто како Мората, само се надевам ќе испадне појак играч од него :D

Наводно уште му било сон да игра у Реал али како прво му пртка да се мери со Карвахал, како второ отиде во тим шо не продава играчи :D

Ќе крпиме некако. Менди само да се врате, Начо царот игра и десен бек.

Хакими моментално е господ бог не за Карвахал туку за сите бекој во светот...на ниво на Мајкон и Алвеш од најдобрите времиња е...зверотина од десен бек...прејака сезона изигра во Интер...каков Карвахал,каков Васкез , какви црни камења

Колку јапанци имаат овие у тим бе? Си мислев Кубо ни го тртна. Каква утакмица, со 160 на саат возат.
Автоматски споено мислење:

Ауууууууууууууууу Асенсио друже

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom