Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
значи како ме нервира Дел Боске во последно време!!! :@ не верував дека до оволку ќе успее да ме изнервира Каљехон игра прва постава во Реал Мадрид пред еден Кака ама тоа е не е битно за стариот си ги зема Хесус Навас и Казорла да му е*ам сељакот мислев дека е мадридиста но се повеќе и повеќе ме разочарува
п.с. Кога мозеше да му даде шанса на Муниаин зошто да не му даде и на Каљехон едноставно заслузува да биде во тимот по се она што го направи сезонава

значи како ме нервира Дел Боске во последно време!!! :mad: не верував дека до оволку ќе успее да ме изнервира Каљехон игра прва постава во Реал Мадрид пред еден Кака ама тоа е не е битно за стариот си ги зема Хесус Навас и Казорла да му е*ам сељакот мислев дека е мадридиста но се повеќе и повеќе ме разочарува
п.с. Кога мозеше да му даде шанса на Муниаин зошто да не му даде и на Каљехон едноставно заслузува да биде во тимот по се она што го направи сезонава
Уште подобро, нема ризик да се повреди.

Уште подобро, нема ризик да се повреди.
нема поголема мотивација за еден млад играч да биде повикан во репрезентацијата верувам доколку и малку би заиграл дополнително би се оформил како фудбалер

Raúl Albiol
...Buaaaa como pincha este tío,es mejor que haciendo bromas.. Avicii-Levels increíble!!

клаберот наш... :icon_lol:

Многу ги форсираат шпекулациите за Хави Мартинез деновиве... :coffee:

Хоселу значи.
Ќе биде интересно ако добие шанса против Рајо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom