Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Бензема дава 20+ сезонава... тие случајните на КИКИ ќе ги дава он...башка денес може да се каже дека беше еден од најдобите..
Ретко така растрчан, дриблинзи, ГОЛОВИ...браво

Бејл исто уште малку му фали да врати форма,битно головите ги има

Karim Benzema je postigao pogodak protiv 32 od ukupno 33 tima protiv kojih je igrao u La Ligi (ukupno 128 pogodaka). Jedini klub protiv kojega nije postigao pogodak je Leganés, sljedeći protivnik Real Madrida u La Ligi.

Бенз ми те волимо...:D:D

So Getafe ne gi gledav posto bev na more vecerta ama ova denes sto go vidov mnogu mi se svigja igrata i toa sto Lopetegi vnesuva novi promeni vo igrata koi mi se dopagjaat barem na mene. Ete konecno i Kroos da zeme topka da trca malce so nea da ja vodi kon napadot a ne samo na prv dodir da ja dodava do najbliskiot igrac. Benz, Bale i Asensio kinat, ali vecerasniov fudbal sto go odigra Benz vaka odamna nema igrano. (y):cool:

So Getafe ne gi gledav posto bev na more vecerta ama ova denes sto go vidov mnogu mi se svigja igrata i toa sto Lopetegi vnesuva novi promeni vo igrata koi mi se dopagjaat barem na mene. Ete konecno i Kroos da zeme topka da trca malce so nea da ja vodi kon napadot a ne samo na prv dodir da ja dodava do najbliskiot igrac. Benz, Bale i Asensio kinat, ali vecerasniov fudbal sto go odigra Benz vaka odamna nema igrano. (y):cool:

Кај беше на море бе?

Што се напалиле како просечен фан на шинтер од кајгана форум на шпекулација за модрич. Тек е фторо коло, а игравме со најситната боранија.

Што се напалиле како просечен фан на шинтер од кајгана форум на шпекулација за модрич. Тек е фторо коло, а игравме со најситната боранија.
Таа е проблемот, крупната ја гриземе оваа поминува некако.

The new Real Madrid

Most #LaLiga passes
1. Real Madrid 1,505 (90.76%)
2. Barcelona 1,470 (87.89%)

Most #LaLiga Touches
1. Real Madrid 1,880
2. Barcelona 1,795

:kafence::kafence::kafence:

The new Real Madrid

Most #LaLiga passes
1. Real Madrid 1,505 (90.76%)
2. Barcelona 1,470 (87.89%)

Most #LaLiga Touches
1. Real Madrid 1,880
2. Barcelona 1,795

:kafence::kafence::kafence:
Не е до Реал...до Валверде е.
Барса играат друга игра под негово водство.

Мариано воопшто не ни требаше да го дадат пред 2 години.
Го носиш Борха Мајорал а го даваш Мариано? Немаше баш некоја логика.

Едино ако самиот Мариано не изрази желба да си оди , за да му се даде негде поголема минутажа. Не ми текнува баш како беше.

Колку ќе ми биде мило ако ги споебат тие гомната од Севиља, кои глумат филијала на фарселона, нека им чади сега без планираниот напаѓач на 28 август. хххх
Иначе 35% поевтино ќе го земеме, така што околу 22 милиони ќе треба да платиме. Реално дури и полоши играчи се далеку над оваа сума, а и нас очајно ни требаше барем замена напаѓач, Мариано би бил супер потег според мене.

Боље е од Мајорал каде каде. Јес да не му даваат шанси мн на Мајорал али не ми остава впечаток дека е играч за Реал.
Маријано за одмарање на царот Бензема на некоја утакмица и за во Куп топ ќе биде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom