Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ќути си брат не се срами оваа сезона нашиот го нема :coffee:

Да да, али сезонава после Февруар нека му тргне таман ќе биде :)

Нека му биде годинава со нас проштална за шеста златна лопта, више толку е 34 догодина .... нема што да се буниме

Овој Хакими е топ бекче. Покриени и на таа позиција, толкумлад играч а толку стабилен со топка и у одбрана и у напад.

Васкез, Асенсио > Иско, Кашемиро[DOUBLEPOST=1512836902][/DOUBLEPOST]Растурија по крила двајцата, сто шанси искреираа.
А Бензема учествуваше у некој од овие 5 гола ? :D

Љоренте и Цебаљос умрени кучиња. ги пушташ 70мин, се однесуват како 170 да имаат играно и им е смачено од утакмцата па чекаат што побрзо да заврши, а не како да се резерви и треба да покажат зошто се во Реал...

Прво полувреме добро,
второ= очобол

Љоренте и Цебаљос умрени кучиња. ги пушташ 70мин, се однесуват како 170 да имаат играно и им е смачено од утакмцата па чекаат што побрзо да заврши, а не како да се резерви и треба да покажат зошто се во Реал...

Прво полувреме добро,
второ= очобол
А ти шо сакаше 10-0 :)
Си завршија работа и чекаа да заврши.

Перез бил загреан за Нејмар, вчера дал изјава дека ако сака Нејмар да земе балон д'ор треба да му се придружи на Реал, стариот или на крупно иде или не иде на ништо. :pos:

Перез бил загреан за Нејмар, вчера дал изјава дека ако сака Нејмар да земе балон д'ор треба да му се придружи на Реал, стариот или на крупно иде или не иде на ништо. :pos:
Медицински немора да прави има поминато у 2012 :icon_lol:

А ти шо сакаше 10-0 :)
Си завршија работа и чекаа да заврши.
сакав 7+ .пошто ја имав сингл :)

остај тоа што сакав јас, муабетот ми е дека второ имавме само една шанса, онаа на бенз од центаршутот, и немавме ништо добро изиграно и не бевме нешто подобри од сите бледи партиии..јес да води 5-0, ама не значи тоа дека треба да не знаеш додавање или шанса да направиш..

И зборот ми е дека младите кои влегоа у второ, љоренте и цебалос, не покажаа дека сакат да се борат за место или слично...
Иско кога беше лани втора постава, кога влегуваше, КИНЕШЕ по терен, независно дали водевме 2-3 или 5...исто и некои други играчи..за разлика од таквите како погоре наведените кои како на тренинг да беа

сакав 7+ .пошто ја имав сингл :)

остај тоа што сакав јас, муабетот ми е дека второ имавме само една шанса, онаа на бенз од центаршутот, и немавме ништо добро изиграно и не бевме нешто подобри од сите бледи партиии..јес да води 5-0, ама не значи тоа дека треба да не знаеш додавање или шанса да направиш..

И зборот ми е дека младите кои влегоа у второ, љоренте и цебалос, не покажаа дека сакат да се борат за место или слично...
Иско кога беше лани втора постава, кога влегуваше, КИНЕШЕ по терен, независно дали водевме 2-3 или 5...исто и некои други играчи..за разлика од таквите како погоре наведените кои како на тренинг да беа
Затоа нема да ги видиш тие погоре спомнатите во прв состав против посериозни екипи,тој што вредел сега и игра прв состав(ИСКО).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom