Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Toa mi bese muabetot i mene, ama ne se samo tie koi izvestuvaat za ova.

Еве нешто што и марка го пренесува

http://www.marca.com/futbol/premier-league/2017/12/05/5a26bcb722601d18238b464f.html

до душа и ова е лиферувано од англиски печат, кои ги праат сите можни кобинации од играчи и тимови и ако трефнат нешто трефнат. За Азар не постои сомнеж дека самиот сака во Реал, иако не ми е најголема желба, не сум сигурен дека Реал го сака него, особено кога позицијата на Зидан за наредна сезона не е баш најсигурна.

Еве нешто што и марка го пренесува

http://www.marca.com/futbol/premier-league/2017/12/05/5a26bcb722601d18238b464f.html

до душа и ова е лиферувано од англиски печат, кои ги праат сите можни кобинации од играчи и тимови и ако трефнат нешто трефнат. За Азар не постои сомнеж дека самиот сака во Реал, иако не ми е најголема желба, не сум сигурен дека Реал го сака него, особено кога позицијата на Зидан за наредна сезона не е баш најсигурна.

Pa i Hazard be? Modric znaci na izlezna vrata ke e? I aj, za nego ok, ama so Isco sto pravime vo toj slucaj?

A spic? So Benzema i Ronaldo uste ke prezivuvame? So sila ne sakaat so vistinskiot problem da se soochat.

Mateo Kovacic: "I have played with Icardi, he's a very good player who scores many goals. But we have the best forward in the world, which is Karim. Icardi is good and could help us for sure, but I don't talk about signings."

Еве кој си обезбедил место во стартни 11

Mateo Kovacic: "I have played with Icardi, he's a very good player who scores many goals. But we have the best forward in the world, which is Karim. Icardi is good and could help us for sure, but I don't talk about signings."

Еве кој си обезбедил место во стартни 11
Written by Flo.Perez<3

за Икарди да дојде во Реал, Ванда треба да се купи, тука Икарди нема збор..:D

и после тоа промашува празен гол....се да им ебам и на роналдовци и на начовци...да прокоцкаш водство од 2:0 треба да си ептен неспособен..

Felipe Melo (bivši igrač Intera): "Sviđa mi se Icardijevo ponašanje na i izvan terena. On je sjajan igrač, a sada je pozvan i u reprezentaciju. Drago mi je što ga se povezuje s Real Madridom jer je on to zaslužio."

Ако не дојде Мело барем една ургенција за Икарди не би штетела... :love:[DOUBLEPOST=1512759792][/DOUBLEPOST]Ваљехо се повредил додека седел на трибина, утре нема да игра со Севиља. Најверојатно Лукас Пропоскез ќе игра стопер.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom