Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
giphy.gif
Стави го до крај бе,да изброиме Марсело во кој ред заврши[emoji38][emoji38][emoji38]
П.С
Мора да има гифче кога ја изнесе од шеснаесетник со глава ,мајстор е да му ебам медраното.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Стави го до крај бе,да изброиме Марсело во кој ред заврши[emoji38][emoji38][emoji38]
П.С
Мора да има гифче кога ја изнесе од шеснаесетник со глава ,мајстор е да му ебам медраното.

Епа тогаш да збориме за рикошетот што се врати до пејс мерчантот и успеа да изведе дриблинг ала Бензема :icon_lol:

Инаку бушото му продаде финтици на Фелаињо :pipi:

Епа тогаш да збориме за рикошетот што се врати до пејс мерчантот и успеа да изведе дриблинг ала Бензема :icon_lol:

Инаку бушото му продаде финтици на Фелаињо :pipi:
На стапот за ореви и баба ми ќе му продаде некоја селска фора,само што ќе и акне лакт тоа е проблемот[emoji41]
Него Бејл некако многу ми личи паднат,не гледам убаво или што е проблемот со дечкото?
Машина беше,вчера Фосу Менсах го гризеше,ко со Блажевски од Вардар да се гураше.

http://supercupskopje.com/

Споледувајте ја странава на тоа вашите фан страни, по социјални мрежи, по пријатели од Шпанија евентуално. Па белким некој ќе се усреќи и ќе ги избегне нашиве апаши.

Mbappe 180mil (150+30)
6 год договор
7мил плата.

Лудост.

За 180 нема фудбалер што не можеш да го купиш.
Гризман, Левандовски, Суарез се купуваат за тие пари, решение за прв тим. Не некој копиљ со пола сезона зад себе.

Ama valjda Fake news na marca e,kako so znaat cesto da napravat.demek monako ssga demantirale deka postignale dogovor

не ги давам парите од мој џеп, али ова е лудост...па и да се грешка, да е 120 мил трансферов, лудост за 18 годишно дете да се даде ваква сума...
кога ги купија Кака, Роналдо или Зидан, сите имаа златни топки, златни копачки, светски и европски првенства, и трофеи во лигата на шампиони, барем се знаеше дека купуваш веќе докажани играчи...па дури и парите за Бејл што ги дадоа ги оправдаа, оти од кога дојде Бејл, освоивме 3 лига на шампиони...како оди работава, мислам дека ќе доживееме и распаѓање на фудбалов, за 10-20 години од сега, нормален трансфер за некој дефанзивец ќе биде 200 мил со плата од 50 мил годишно, што ќе биде па за наредните Нејмаровци или Роналдовци...

Сити не шлакна 4-1. Роналдо не играше. Овие две реченици се неповрзани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom