Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Na gosti ni bese vo ohrid nasiot sleden trofej.
6e36cbd4895cc91ffe49b5fc3d7d2020.jpg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Денес од 19 часот

Real Madrid: Illgner, Contreras, Salgado, Roberto Carlos, Pavón, Julio César, Velasco, Fernando Sanz, Karembeu, Figo, Amavisca, Víctor, Savio, Iván Pérez, Butragueño, Raúl, Alfonso, Ronaldo, Morientes, Congo.

A.S. Roma: Pelizzoli, Konsel, Cafú, Carboni, Cassetti, Aldair, Mangone, Tonetto, Lima, Tommasi, Perrotta, Scarchilli, Desideri, Conti, Balbo, Cappioli, Rizzitelli, Boniek.

Требало и Тоти да го повикаат.

Он е свеж пензионер не влегува у таа категорија.

Педерот добил близнаци на 8 ми Јуни од сурогат мајка, сликата со Џорџина трудна била фотошопирана, @Drettica на апарати. Има надеж за апидрон...

Педерот добил близнаци на 8 ми Јуни од сурогат мајка, сликата со Џорџина трудна била фотошопирана, @Drettica на апарати. Има надеж за апидрон...
јајце клетката од џорџина или од некоја непознат донор?

Шпанциве некако ладни... Втрча некое детиште право кај Де Геа, ваљда да се слика со него, овие редариве практично му го избија телефонот од рака таман пред да се сликне, па малиов скоро се расплака. Можеше Де Геа да им каже да го остават и да се слика со него, па да го изнесат...

Истото и со Рамос, само што покомично беше, овој што влета, кога се обиде да се застане пред овој од обезведувањето, му се лизнаа нозете, па му влета со а ла Рохо старт со 2 нозе, па му скокнаа уште 2-3-ца. Дојде Рамос да види што е, али го одвлече некој од обезбедувањето нивно.

Реал ќе го врати Ваљехо, Зидан имал огромни планови за него и сакал он да биде замена за Пепе, а не да купува скапи дефанзивци. Исто така ќе го вратат и Борха Мајорал од Волзбург.

Имаше на SER дека Зидан и Рамос ќе му соопштеле на Перез дека купување на играчи ќе биде потребно само ако некој си замине. Зидан ги сака и Мората и Хамес да останат доколку овие се согласат (а најверојатно нема). Односно му рекле да не се повтори случајот Ди Марија па да се измеша атмосферата кај играчите. Реално и така е најдобро.

Пепе, Коентрао и Диаз (јебига @zmej gorjanin) ќе си одат сигурно, овој задњниов нормално со бај-бек опција. Ваљехо, Тео, Љоренте и Мајорал ќе ги попунат овие дупки. Ако заминат Мората и Хамес, замени за нив ќе се земат сигурно.

Но во случај на идење на Хамес да се донесе соодветна замена а не Мајорал или сличен, секако би го шитнале за 70+ милиони, па ондак нека дадат стотче за некого, ем ќефот на Перез ќе му се направи ем нема да има растурање на екипата.

Не сфаќам зошто толку притиска Мората за да си оди, кога Роналдо ќе одмора уште повеќе сезонава, Бензема исто така. Роналдо има 32 години, Бензема 30, за една сезона сосема возможно е да ја дели на половина минутажата со Бензема и да ја преземе неговата улога. Дотолку повеќе што Реал е моментално убедливо најдобриот клуб во Светот со 3/4 ЛШ, а и Мората е од школата.
Да си одиш од Реал Мадрид после една сезона, со 20 гола и солидна минутажа, кога тренерот ти ветува уште поголема во наредната, не знам не ми е сфатливо. Губи и Реал и Мората.

Што се однесува до Мбапе, беше втор најдобар напаѓач во ЛШ после Роналдо. Даде 6 гола во елиминациите против Јуве, Дортмунд и Сити. Во домашното првенство исто така на секој меч беше меѓу најистакнатите поединци и шибаше голови заради кои Монако освои лига.
Имаше втор скор минути/голови во цела Европа после Меси. Вакви партии ни Роналдо ни Меси немаа на 18 години. Не дека го имам гледано нешто многу, но делува дека е од оние играчи кои излегуваат еднаш во 10-15 години.

Не е за споредба Марсијал пред трансферот во Јунајтед со актуелниот Мбапе. Детево на само 18 години даваше голови во ЛШ секаде и против секого.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom