Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Левандовски нема да игра тоа е една утеха ама и Милер е заебан и непредвидлив играч.Веома врло ме плаши ова со Начо и формата на Рамос во одбрана последниве утакмици
Со Левандовски и тоа како е утеха,ама па ете Милер и фактор Карло големи проблеми сеЛевандовски нема да игра тоа е една утеха ама и Милер е заебан и непредвидлив играч.
Абе каков Ноер, освен таа на Роналдо, другите све у него беа. Што не го фати вториот на Роналдо? Колку пати ќе стигнеа до 16ник и ќе ја изгубеа топката без шут? Можеа да ги растурат и да си го ладат пред ел класико али тоа е.Абе како зборите, можеа лагано, па они лагано и стигаа до шанси, ги изгазивме у второ целосно, али јебига Ноер се мрдна. Онаа шо му ја фати на Роналдо „хокеарската“ е можда најдобрата одбрана сезонава во ЛШ. Плус имаше и уште 5-6 такви ненормални одбрани, ако не поминеме, тој ќе биде главниот виновник.
Абе каков Ноер, освен таа на Роналдо, другите све у него беа. Што не го фати вториот на Роналдо? Колку пати ќе стигнеа до 16ник и ќе ја изгубеа топката без шут? Можеа да ги растурат и да си го ладат пред ел класико али тоа е.