Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Веома врло ме плаши ова со Начо и формата на Рамос во одбрана последниве утакмици

Веома врло ме плаши ова со Начо и формата на Рамос во одбрана последниве утакмици
Левандовски нема да игра тоа е една утеха ама и Милер е заебан и непредвидлив играч.

Левандовски нема да игра тоа е една утеха ама и Милер е заебан и непредвидлив играч.
Со Левандовски и тоа како е утеха,ама па ете Милер и фактор Карло големи проблеми се

Поише се плашам од Робен него ли од Милер, Марсело е дупе у одбрана.

Ако не се пласираат даље, нека се утепаат. Можеа 5 гола да им дадат.

Леко.. ГГ, easy mid.

можеа слободно уште 2-3 гола лагано лагано...

Абе како зборите, можеа лагано, па они лагано и стигаа до шанси, ги изгазивме у второ целосно, али јебига Ноер се мрдна. Онаа шо му ја фати на Роналдо „хокеарската“ е можда најдобрата одбрана сезонава во ЛШ. Плус имаше и уште 5-6 такви ненормални одбрани, ако не поминеме, тој ќе биде главниот виновник.

Кое е ова голмачево на Барен? Многу добро е. :cool:
Треба да пробаме да го земеме од кога ќе му здосади на Кејлор да брани веќе.

Абе како зборите, можеа лагано, па они лагано и стигаа до шанси, ги изгазивме у второ целосно, али јебига Ноер се мрдна. Онаа шо му ја фати на Роналдо „хокеарската“ е можда најдобрата одбрана сезонава во ЛШ. Плус имаше и уште 5-6 такви ненормални одбрани, ако не поминеме, тој ќе биде главниот виновник.
Абе каков Ноер, освен таа на Роналдо, другите све у него беа. Што не го фати вториот на Роналдо? Колку пати ќе стигнеа до 16ник и ќе ја изгубеа топката без шут? Можеа да ги растурат и да си го ладат пред ел класико али тоа е.

На резултат 1-2 у гости( со промашен пенал на 1-0) против Баљерн, независно каква и да е била играта, МОРА да сте задоволни.

Друго,
ако изгубат дома ,значи за било каков пораз зборам, сЕ освен РЕМИ И ПОБЕДА нема што да бараат ЛШ финале или трофеј. тоа е тоа.

Јас сум задоволен ептен

Абе каков Ноер, освен таа на Роналдо, другите све у него беа. Што не го фати вториот на Роналдо? Колку пати ќе стигнеа до 16ник и ќе ја изгубеа топката без шут? Можеа да ги растурат и да си го ладат пред ел класико али тоа е.

Брат не заебавај, шансата на Бензема у прво, шутевите на Асенсио и Модриќ, лудакот се продужи ко Касиљас на времето, тоа се нетокму одбрани и за таква класа голман. Братот е оригинален потомок на Ариевската класа, грамада е све му ебам, затоа ти се чини и дека у него се шутевите. Фактички оние со нога што ги брани се на метро од него топката, ама нозете му се 3 километри. :D

Иначе јас немам видено тренер до сега толку да нема сенс за правење замени.Тоа што тактиката во второ беше подобрена,секоја чест,ама ова со Мората делува како да добива казна детето секојпат кога ќе постигне два гола на утакмица.Телето беше ужасен денес како и со Изгубенидвефиналињапоред Мадрид...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom