Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
За кој кур му са експериментиве со формацијава у вакви утакмице?! КОЈ КУР БРАТ?!
А на Данило и Бензема све мртво и живо да им ебем! И мртво и живо!!!!

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Ова што игра денес Реал е КРИМИНАЛ!

Ако не се смени пристап до среда, може голем срам да ни се случи. Ваква лоша форма да сме имале, одамна не памтам.

Бензема добар денес.. асистенција за Лукас..

Ако не излезеше,немаше тој да даде гол...исто и за Иско,ако не се сопнеше и си заплеташе 2те леви нозе,иско немаше да даде гол.

МOTM

Модриќ и Иско беа погодени со шише, но не паднаа како „чуњевите“ од Барселона

:pos:

Untitled.jpg

добро сеа, има и шишиња splash attack шо ударат.. па damage-от од еден се пренесува на 5-6 :D

Цела среќа шо синоќа не беше такво :LOL:

^А Роналдо да не беше примадона и педер,ќе се залагаше за соиграчите,ќе се офарбаше плав и ќе ги пцуеше навивачите на Осасуна 2-3 минути без престан:D:D:D

Леле колку смешна ситуација, 5-6 играчи паѓаат на земја од едно пластично шише.:confused::confused::confused:

Среќа Неј што остана жив, пола сат лежеше на теренот, ебате смрдливите лиглиња. Ај еден да се пожалеше ама пола екипа, Холивуд не им е рамен. :tapp::tapp::tapp:

Alvaro Morata played 42 minutes overall in the last 4 matches and scored 1 goal. Karim Benzema played 310 minutes overall in the last 4 matches and scored 0 goals.

Ја стварно не знам по кој основ човеков игра прв тим во Реал, па уште сакаат и нов договор да му понудат на лето. Ја да сум ко Мората си фаќам магла на лето без око да ми трепне и никад повеќе не би помислил на Реал.

па најнормално дека ќе си оди Мората.

Ќе дојде некој анонимец што блеснал оваа сезона у италјанска лига колку за да биде на клупата и на дрвото ќе му продолжат договорот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom