Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
највероватно не било све договрено ко што се пишуеше пошто сигурно не би се правело проблем за 2 мин. ако е така тогаш до сеа ќе беше официјално, Циркуз :ROFLMAO: у секој случај нас и вака и така ни одговара

Ќе летне некое милионче на нечива сметка од ЛФП, ќе си признаат дека било нивна грешка и ќе се комплетира трансферов. Нема чика Перез да дозволи да не го потпише Де Геа, таман пред свршуење беше, му стаеја мраз на таквото :D

И Сити задоцниле со документите за Агуеро :mad:
tumblr_lw7pcsP8xs1qidw9ro1_250.png

A so nasive nemase vreme da gi kupa 2 meseci pa sea krivo mu e oti nekoj zadocnil I vo 12 bez 10 ne gi otvoril ponudite? Ako sakaja da kupa nesto ce kupea, ova e seto samo drama od vesnicite..

Си заминаа:

1. Икер - му плативме да си иде
2. Иљараменди - 16милиони
3. Коентрао - позајмица
4. Силва - позајмица
5. Чичарито - вратен од позајмица
6. Асенсио - позајмица
7. Пачеко - со бајбек опција

Дојдоа:

1. Кико - кило семки
2. Данило - 30000 тона семки
3. Кашемироу - реоткуп
4. Ковачиќ - 30милиони
5. Черишев - вратен од позајмица
6. Васкез - реоткупен

Дали се засиливме или се отсиливме проценете самите....[DOUBLEPOST=1441109928][/DOUBLEPOST]
Fergy-VanGaal_AI_2917435b.jpg

Има нека тајна веза позади се ова што се деси со ДДХ. :D

Последно уредено:
Имало господ (y)
Навивав за Навас цело време, не дека не го сакам Де Геа али во моментот не е потребен. Наредната ако може да го земеме без пари ќе биде супер, а Кејлор конечно ќе го добие тоа стартно место кое и те како го заслужува.

Имало господ (y)
Навивав за Навас цело време, не дека не го сакам Де Геа али во моментот не е потребен. Наредната ако може да го земеме без пари ќе биде супер, а Кејлор конечно ќе го добие тоа стартно место кое и те како го заслужува.
Да, ама сега све зависи од Навас. Ако го фати инает да докаже дека вреди да биде прв голман океј, ама ако е накурчен што две године го дупа и сакаја да го шитнат без да му биде дадена шанса, е тоа ќе биде лошо.

Има само официјално соопштение од клубот у кое нормално има префрлање кривица, а ја сум премногу уморен од такви ствари, така да нек си ебат матер.

Да, ама сега све зависи од Навас. Ако го фати инает да докаже дека вреди да биде прв голман океј, ама ако е накурчен што две године го дупа и сакаја да го шитнат без да му биде дадена шанса, е тоа ќе биде лошо.
Навас е професионалец и ќе си ја одработи работата како што треба, се гледа дека е сигурен на голот и дека публиката го сака, мене повеќе ме плаши сега Перез да не го седне на клупа заради тоа што поштено ги заебал у 5 до 12 :bravobe:

Има само официјално соопштение од клубот у кое нормално има префрлање кривица, а ја сум премногу уморен од такви ствари, така да нек си ебат матер.
E сега за тебе е заебаното. Како и да се одвива работата на крај па клуб за кој навиваш ќе биде крив. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom