Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Добро озбилни се тука некој дека Икер го обвинуваат за голот? Па тоа беше чиста ситуација може некој голман ќе ја фати некој нема зависи како ќе се погоди, ама тоа беше ситуација каде што на никој голман не можеш да му замериш и да прими гол.

Ај покрај нападот што беше анамичен и сите што барате нови напаѓачи, незнам ама за мене многу од изгубените утакмици на Реал оваа сезона одат на конфузната одбрана.
А конкретно за мечов голема грешка е што место да направат притисок на почеток на второ они се повлекоа. Плус на почеток на второ и Јуве се отвори повеќе зошто и на нив им требаше гол. Имаше тука шанса да им дадеме малце да се отворат и да ги решиме со 2 гол. Срамота е екипа како Реал веќе на во првата половина на мај да остане без шанса за ниедна титула.

Ваков очобол и ваков очај немам видено одамна....:facepalm:колективна оставка да си поднесат од еден до последен :mad: :yid:

Абе ајде 20+ шута на гол ниедна реализација уште не ми е јасно, не бевме ни надиграни, сами се заебаа ко' и обично. Потполно отворен Реал тие цел натпревар имаа 8 ебани шута, 8 шута на една комплетно отворена екипа што ни направија ? Тој мочаниот од нафрлена-карамбул гол од Мората, сите други ги запре Касиљас или одбраната. Сами се Криви за нереализацијата.

Роналдо можеше да го реши натпреварот во прво кога го летна не ми текнува кој во шеснаесетник и место да ја пласира ја нафрлува на Бејл и Евра ја изби.

^ Изгледа добро си се нарокал вчера, па малку си го згрешил фан клубов.
Ај провери дан си ја згрешил и куќата :D

Со кој памет го плукате Бејл бе ало?Човекот лани титула во куп и гол за пресврт ни донесе во ЛШ.Tака да може комотно да ги рога во 39 ред на трибина секој натпревар и вие не смеете А да кажете мамето туристичко...

1523396-32465136-1600-900.jpg

Со кој памет го плукате Бејл бе ало?Човекот лани титула во куп и гол за пресврт ни донесе во ЛШ.Tака да може комотно да ги рога во 39 ред на трибина секој натпревар и вие не смеете А да кажете мамето туристичко...

Море ако сака и 10 титули нека донеси..тој мајмунот е платен 100 милиони и зема 10-тина милиони годишна плата и како најскап фудбалер во историјата на фудбалот од него се очекува на секој дуел да влегува со 100% желба и мотивација за победа а не да се глупира со надворешни фелшој и да изиграва идиот со неговите аматерски потези..никој не бара од него да дава гол секој натпревар ама барем да се понаша професионално и да докажи зошто е играч на Реал Мадрид

Тие резервистите шо ни се од средниот ред сите Не ги гласав, џабе ќе седат тука кога немаат квалитет да бидат во тимот, треба подобри играчи на ниво на Модрич, Хамес, Иско и да има константна ротација а не да ги умира секоја утакмица истите.
Сега да кажат дека ќе го донесат Клоп со 2 раце би потпишал.
На крај испадна дека клучен играч на Реал изминативе сезони не бил никој друг освен Лука, ниту одсуството на Роналдо, Бејл, Хамес, Бензема не се осети толку по Реал како одсуството на Лука.

Последно уредено:
Јас сум да му се даде уште една шанса на Анчелоти.

Јас сум да му се даде уште една шанса на Анчелоти ама да се донесат играчи за клупата кои ќе играат и ќе имаа придонес за разлика од статистиве што само се сликаат со Роналдо на тренинг.

Кратка клупа ептен повредени и стариов се инати ги пушта Арбелоа и Пепе како играчи што треба да бркаат резултат :D

Агуеро и Азар ги чекам летово. Ако го бркаат Карло, само под услов Клоп да се донесе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom